Home

Η Άλωση της Ελλάδος

July 20, 2008

 

 

 

Ελλάς τέλος ( χωρίς ερωτηματικά )

Άρθρα και σχόλια για τον σχεδιασμένο αφελληνισμό της Ελλάδος.

Ίσως ο τίτλος “Ελλάς τέλος” να φαίνεται υπερβολικός, όμως δεν μπορούμε πια να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μιας και η πραγματικότητα, όπως έχει σήμερα, και με την αδράνεια που είναι φανερό πως έχει επιβληθεί, θα ξεπεράσει και την πιο απαισιόδοξη φαντασία.
Η πλήρης αποκρατικοποίηση και η ιδιωτικοποίηση δημοσίων οργανισμών και το ξεπούλημα όλων των φιλέτων σε ξένους επενδυτές, αλλά και οι πολυεθνικές που έχουν στήσει χορό εκατομμυρίων σε κάθε τομέα της οικονομίας, συντελούν την οικονομική άλωση της χώρας, αλλά για τον αφανισμό στην κυριολεξία του εθνικού στοιχείου, ήταν απαραίτητη η λαθρομετανάστευση.
Και ενώ η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αφού είναι μέρος ενός διεθνούς σχεδιασμού, είναι η μόνη που έχει αναγκαστεί να δεχθεί τόσους μεγάλους αριθμούς σε σχέση με τον πληθυσμό της και τις υποδομές της. Για κάποιο λόγο, και ενώ θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε το αντίθετο, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δεν φταίει που η Ελλάδα είναι “σταυροδρόμι”. Δεν φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το νόμιμο πια “μπάτε σκύλοι αλέστε αρκεί να έχετε ευρωπαϊκά διαβατήρια” από τις χώρες που πρόσφατα μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φταίει η προγραμματισμένη αδράνεια, με αρχή το πρώτο μεγαλειώδες άνοιγμα των συνόρων στα βόρεια, τα ακόλουθα “Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα”, η θεσμοθέτηση (τα στραβά μάτια) της άγριας εκμετάλλευσης του λαθρομετανάστη από τον ντόπιο πληθυσμό, η σκανδαλώδης προγραμματισμένη ανυπαρξία αστυνόμευσης, με συνέπεια όλες οι κοινότητες των λαθρομεταναστών να λαμβάνουν ξεκάθαρα το μήνυμα πως “η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι”, να το μεταδίδουν στους δικούς τους στην χώρα προέλευσής τους, οι οποίοι συνεχίζουν να έρχονται απτόητοι αφού είναι καλά πληροφορημένοι πως δεν πρόκειται να συναντήσουν κανένα εμπόδιο, εκτός ίσως, από το άμοιρο το Λιμενικό. Σε όποιον γνωρίζει από μετανάστευση, είναι γνωστό πως η αποστολή μεταναστών από συγκεκριμένες χώρες είναι μια σχεδόν τέλεια οργανωμένη επιχείρηση, και εκτός από τις δραματοποιημένες ιστορίες με επιπλοκές και συλλήψεις που μας ταϊζουν τα κανάλια κάθε τόσο, είναι μια καλοστημένη “επιχείρηση” που δουλεύει ρολόι, φέρνοντας συστηματικά χιλιάδες περισσότερους εξαθλιωμένους σε έναν απάνθρωπο παραλογισμό χωρίς τέλος.
Εξάλλου, είναι εμφανές σε οποιονδήποτε ζει σε αυτή τη χώρα, πως η αντίληψη πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι, είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα αρκετών λαθρομεταναστών, και έκδηλη στην συμπεριφορά τους, από τον τρόπο που σε κοιτούν, σαν παρείσακτο που έχει χάσει τη μάχη, και σαν να τους έχεις κλέψει το βιος, μέχρι την άνεση με την οποία, ενώ δεν έχουν καν χαρτιά διαμονής αισθάνονται σίγουροι πως μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν, και να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς ποτέ να τους ρωτήσει κανείς αν είναι νόμιμα εδώ, ενώ μπαίνουν και βγαίνουν από τα λεωφορεία χωρίς καν να πληρώσουν.
Και ενώ είναι αυτονόητο πως η μετακίνηση “οικονομικών μεταναστών” σε πιο εύπορες χώρες προς αναζήτηση εργασίας ίσως να είναι μια κάποια λύση για έναν αριθμό από εκείνους, δεν είναι σε καμία περίπτωση η λύση-πανάκεια στα προβλήματα του Τρίτου Κόσμου. Και ενώ είναι “υποχρέωσή μας” να “περιθάλψουμε” αλλά και να εκμεταλλευτούμε μέσω της φθηνής εργασίας τα όσα εκατομμύρια πεινασμένων και δυστυχισμένων λαθρομεταναστών διαλέγουν την χώρα μας, δεν είμαστε πρώην αποικιοκράτες, και ασφαλώς δεν είναι υποχρέωσή μας να συναινέσουμε με τόση αφέλεια και απερισκεψία και στον αργό, όσο “αργό” είναι ένα διάστημα μερικών δεκαετιών, στο αργό “εθνικό” αφανισμό μας, ή πιο απλά, στην αντικατάστασή μας από άλλους προθυμότερους εισαγόμενους πληθυσμούς.
Όλο αυτό βέβαια, προπαγανδίζεται ως “μοιραίο” από βαθιά θολωμένους θεωρητικούς κήρυκες της “μοιραίας και αναπόφευκτης παγκοσμιοποίησης”, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τίποτα δεν είναι μοιραίο, αναπόφευκτο, ή τυχαίο. Είναι απόλυτα οργανωμένο. Αν οι ηγέτες της Δύσης το είχαν θελήσει, δεν θα υπήρχε παρά μόνο μια μικρή μετακίνηση πληθυσμών, και οι αναπτυσσόμενες χώρες θα είχαν περισσότερες ευκαιρίες για τους κατοίκους τους. Αλλά, βολικά, βιάζοντας τον αναπτυσσόμενο κόσμο, αφήνουν “τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους”, για να μπορέσουν έτσι να “ομογενοποιήσουν” όλους τους πληθυσμούς της Δύσης, σε κάτι πιο ανομοιόμορφα “παγκόσμιο”, πιο υπάκουο και πιο εύκολα υποτασσόμενο στις ορέξεις τους.

Αυτό σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, που έχει πια (επίσης) θεσμοθετηθεί από την αδιάφορη στους πολύτεκνους πολιτεία, αλλά και στην φανερή πια “ανικανότητα” να πράξουν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουν κίνητρα στα νέα παιδιά έτσι ώστε να τεκνοποιήσουν, ή τέλος πάντων να προσφέρουν μια πιο ανθρώπινη διαβίωση στη νέα γενιά που μαστίζεται από την ανεργία, συνθέτει μια επίσης προγραμματισμένα μη αναστρέψιμη κατάσταση, όπου σε είκοσι με τριάντα χρόνια, ακόμη κι αν το όνομα αυτής της χώρας είναι ακόμη Ελλάς (πολύ αμφίβολο), θα εμπεριέχει μια εθνικά “ελληνική” μειοψηφία, ενώ θα κατοικείται επί το πλείστον από άλλους πληθυσμούς, τους απόγονους των σημερινών “συμπαθητικών” και “άκακων”, βολικών εργατών λαθρομεταναστών.
Αυτό δυστυχώς, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, έχει γίνει κιόλας πράξη και πραγματικότητα στις μεγαλουπόλεις του Καναδά και της Αμερικής, που ενώ “παραδοσιακά” είναι κράτη μεταναστών, και είχαν κάποιον έλεγχο για το ποιος εισέρχεται στην χώρα τους, και με τους σχετικά πιο συντηρητικούς αριθμούς εισροής μεταναστών σε σχέση με αυτό που συντελέστηκε στη μικρή Ελλάδα, είναι πια γεγονός, πως οι παλιότεροι ευρωπαϊκής κυρίως προέλευσης κάτοικοι είναι πια η ισχνή μειοψηφία, και οι μεταγενέστεροι, πιο πρόσφατοι μετανάστες του Τρίτου Κόσμου ή του Μεξικού, είναι η συντριπτική πλειοψηφία, αλλοιώνοντας έτσι ανεπανόρθωτα την όποια κοινωνική συνοχή υπήρχε μέχρι τώρα.
Ο εποικισμός της χώρας από πάνω από τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες δεν είναι κάτι εύκολα αναστρέψιμο, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μας αναγκάσει, σύντομα ή λίγο ή πολύ αργότερα, να τους κάνουμε όλους Έλληνες υπηκόους. Και αφού οι (συγκινητικά) πατριώτες πολιτικοί μας, που το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, (αλλά δεν το συζητούν ποτέ, σαν ένα θέμα ταμπού, όπως επίσης και οι φίλοι τους δημοσιογράφοι), και συνεχίζουν να κάνουν τον χαζό μέχρι να συμπληρωθούν οι απαιτούμενοι εκ των άνωθεν αριθμοί λαθρομεταναστών, δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία για τα σχέδια τα οποία εξυπηρετούν, δηλαδή την προγραμματισμένη, αναίμακτη άλωση της Ελλάδος.
Και στο τέλος, λίγη σημασία έχει αν είσαι συνειδητά προδότης ή απλά αδιάφορος εγωιστής, αφού από την στιγμή που πολιτεύεσαι έχεις κάποιες στοιχειώδεις υποχρεώσεις προς τους πολίτες μιας χώρας, και στην πραγματικότητα, η διαφορά μεταξύ προδότη και εγωιστή είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Υ (20-07-08)

Η νομιμοποίηση, και η απόκτηση ιθαγένειας από όλους τους λαθρομετανάστες ανεξαιρέτως, αλλά και από τους συγγενείς τους, οι οποίοι επίσης θα μεταναστεύσουν στα πλαίσια προγραμμάτων οικογενειακής επανένωσης, είναι αναπόφευκτη.
Όσοι και να εισέρχονται παράνομα, θα νομιμοποιηθούν και θα αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια, σε μια χώρα που επίσημα έχει καταργήσει τα σύνορα με την συμφωνία σχεδόν όλων των κομμάτων.

 

 

 

Σχετικά κείμενα:

.

.

Λαθρομετανάστευση: μερικά σχόλια

Οι “φιλάνθρωποι”, οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι ένθερμοι και φανατισμένοι οπαδοί του πολυπόθητου (για εκείνους) πολυπολιτισμού (multiculturalism), υποστηρίζουν πως η εξωφρενική και χωρίς παγκόσμιο προηγούμενο λαθρομετανάστευση στην χώρα μας, δεν έχει καμία σχέση με την αυξημένη εγκληματικότητα, και πως αυτή είναι μια λανθασμένη εντύπωση η οποία έχει δημιουργηθεί από τα μέσα ενημέρωσης.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως πολλοί φτάνουν στο συμπέρασμα πως η υπερβολή των ΜΜΕ σχετικά με την συμμετοχή ή όχι του μετανάστη στο έγκλημα, αναιρεί το γεγονός της αδιαμφισβήτητης αύξησης των βίαιων εγκληματικών ενεργειών από όποιους κι αν διαπράττονται, και πως η υπερβολή των ΜΜΕ αναιρεί το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συμμετοχής των μεταναστών στην εγκληματικότητα.
Αν και τα μέσα ενημέρωσης επηρεάζουν σημαντικά την κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ δεν είναι ούτε η μόνη, και με κανένα τρόπο η αποκλειστική πηγή πληροφόρησης σχετικά με τους μετανάστες. Μόνο κάποιος που ζει στα εύπορα προάστια της Αθήνας θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο. Η “υπόλοιπη Ελλάδα”, και μέχρι το τελευταίο χωριό, συναναστρέφεται καθημερινά με τους απειράριθμους μετανάστες, στα μέσα συγκοινωνίας, στην αγορά, στα σχολεία, στον χώρο της κατοικίας τους, και στον χώρο της εργασίας τους. Μόνο άνθρωποι κλεισμένοι σε μιά γυάλα ασφαλείας, περιμένουν από τα ΜΜΕ να τους πληροφορήσουν για τους μετανάστες ή για την εγκληματικότητα.
Συγχρόνως, ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων της “υπόλοιπης Ελλάδας”, έχουν πέσει θύματα ληστείας ή άλλης εγκληματικής ενέργειας τουλάχιστον μία φορά ο καθένας. Πολλά από αυτά, δεν έχουν καν αναφερθεί στις αστυνομικές αρχές.

Όταν η αφομοίωση των μεταναστών έχει αποτύχει σε κράτη με παραδοσιακά μεγάλους αριθμούς μεταναστών, είναι κωμικοτραγικό να απαιτείται από τους Έλληνες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αγκαλιάσουν τόσους πολλούς μετανάστες, όταν οι ίδιοι οι μετανάστες, ακόμα και μεταξύ τους, θα δυσκολεύονται να συμβιώσουν αρμονικά, και θα οδηγούνται στην γκετοποίηση. (1)
Επίσης, ακόμα και στις κρατικά επιβαλλόμενες πολυπολιτισμικές κοινωνίες (multicultural societies), δεν συνηθίζεται να μαζεύονται οι άνθρωποι γύρω από την φωτιά για συλλογικές ψυχαναλυτικές συνεδρίες. Υπάρχουν μικρές ή πολύ μεγάλες αποστάσεις, και πολύ σκληρές καταστάσεις.
Πως προέκυψε αυτή η παράδοξη κατάσταση, όπου η ελληνικές κυβερνήσεις εμφανίζονται σαν οι πιο μεγαλόψυχες κυβερνήσεις του πλανήτη; (2)
Χάρη στην μεγαλοψυχία-απάθεια των κυβερνήσεων αυτών η χώρα κατέληξε να δεχτεί τρία με τέσσερα εκατομμύρια μετανάστες, που όταν να νομιμοποιηθούν και τους επιτραπεί η πρόσκληση των συγγενών τους θα πλησιάσουν τον διπλασιασμό και τριπλασιασμό του αριθμού τους. (3) Family reunification
Πως προκύπτει πως πρέπει να μετατραπεί ο Έλληνας σε ένα υπόδειγμα πολυπολιτισμικά υπερήφανου πολίτη, όταν άλλες χώρες που έχουν μετανάστες για πολλές δεκαετίες δεν το έχουν ούτε καν πλησιάσει;
Είναι χρήσιμο να μιλούμε για ιδανικές κοινωνίες, αλλά πρέπει να έχουμε και την σύνεση να είμαστε πραγματιστές.
Δεν πρέπει πάνω στον οίστρο μας να καταπολεμήσουμε τον “ρατσιστή” μέσα μας και να αποδείξουμε πόσο μεγαλόψυχοι είμαστε, να μας διαφεύγει η σκληρή πραγματικότητα. Η ανθρώπινη συνύπαρξη και η αφομοίωση δεν έχει επιτευχθεί ούτε στα πιο προηγμένα κράτη, και το αποτέλεσμα συχνά είναι η γκετοποίηση.
Χώρες με άριστη ή πολύ καλή υποδομή, κρατούν τους αριθμούς εισροής μεταναστών σε επιθυμητά επίπεδα, που μπορούν να διαχειριστούν ομαλά.
Είναι πολύ συγκεχυμένο το εξής: ποια στιγμή ακριβώς σταμάτησε να είναι προτεραιότητα η ευημερία των αυτόχθονων πολιτών μιας χώρας, και έγινε αυτονόητο η υποδοχή και σταδιακή (αν και αργή) μονιμοποίηση ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών;
Ο Καναδάς, που είναι η δεύτερη σε έκταση χώρα στο κόσμο, και που έχει δημιουργηθεί σχεδόν εξ’ αρχής από μετανάστες, έχει πληθυσμό πάνω από 30 εκατομμύρια κατοίκους και παραδοσιακά δέχεται τουλάχιστον 300.000 μετανάστες το χρόνο, στην πλειοψηφία τους με νόμιμες διαδικασίες. Δέχεται τον υψηλότερο κατα κεφαλή αριθμό μεταναστών στον κόσμο. (4) Immigration rate
Κι όμως, η Ελλάδα, μια μικρή και φτωχότερη σχετικά χώρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους, έχει δεχτεί πολύ μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών (λαθρομεταναστών) τα τελευταία 16 χρόνια. Και συνολικά, και ποσοστιαία.
Τι είδους “προγραμματισμός” και “σχεδιασμός” είναι αυτός, όταν δοκιμάζουμε τις αντοχές όλων, και των ντόπιων και των ξένων, βοηθώντας τους λαθρομετανάστες προς το παρόν να βρούν μια εργασία κι ό,τι νάναι, και που αναγκαστικά θα οδηγήσει σε συγκρούσεις όταν θα έρθουν εποχές μεγάλης οικονομικής ύφεσης;

Τι θα μπορούσε να συμβεί όταν εισρέουν μαζικά εκατομμύρια εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες σε μία χώρα στην οποία ένα μεγάλος αριθμός του πληθυσμού της ( πάνω από δύο εκατομμύρια) είναι στα όρια της φτώχειας;
Θα μπορούσε άραγε να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο, και μαζί των μεταναστών;
Το βιοτικό επίπεδο των μεταναστών, μπορεί ίσως ν’ ανεβαίνει, ανεξάρτητα ρατσιστικών ή μη τάσεων. Με μαθηματική ακρίβεια όμως, θα κατέβει το δικό μας βιοτικό επίπεδο.
Εμάς των εργαζομένων φυσικά, γιατί για την “αριστοκρατία” αυτής της χώρας τίποτα ποτέ δεν αλλάζει, και φυσικά αγαπούν όλους τους μετανάστες, αρκεί να ζούν μακριά τους.
Οι διεκδικήσεις για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για καλύτερους μισθούς και συντάξεις, θα αποδυναμωθούν από την νομιμοποίηση των μεταναστών, οι οποίοι δεν θα μοιράζονται τις δικές μας αντιλήψεις, και μπορούν κάλλιστα να είναι ευχαριστημένοι με πολύ λιγότερα από εμάς τους “κακομαθημένους”.
Είναι μόνο αναμενόμενο, να υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα, από όπου και αν προέρχεται, γιατί μπορεί κάποιοι να επιμένουν πως οι αλλοδαποί δεν παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων, επειδή οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν κάνουν τις βρόμικες δουλειές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Πως σε μία χώρα χωρίς σημαντική βιομηχανία, ή τεχνολογική ανάπτυξη, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε καθηγητές πανεπιστημίου ούτε διευθυντές επιχειρήσεων.
Όταν δυσκολέψουν τα πράγματα, περισσότεροι από μας θα αναγκαστούν να δουλέψουν και στο περίπτερο, στο ταξί, στη καθαριότητα, και σαν σερβιτόροι, σαν υδραυλικοί, ή κηπουροί. Όταν τα μεροκάματα είναι τόσο χαμηλά λόγω των λαθρομεταναστών, μπορεί να επιβιώσει ο Έλληνας με τέτοια μεροκάματα; Αυτό, στην ήδη γεμάτη ανέργους χώρα μας, δεν θα οδηγήσει κάποιους ακόμη στο απόγνωση και στο έγκλημα;

Από που λοιπόν συμπεραίνει κανείς πως η χωρίς έλεγχο λαθρομετανάστευση δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα από όποιον και να διαπράττεται αυτό;
Έγκλημα δεν είναι η κακομεταχείριση και το δια της βίας εμπόριο χιλιάδων αλλοδαπών γυναικών που οδηγούνται στην πορνεία;
Έγκλημα δεν είναι η εκμετάλλευση του λαθρομετανάστη, όπου τσεπώνει ο εργοδότης το χαμηλό ημερομίσθιο και τα απλήρωτα του ασφαλιστικού ταμείου;
Έγκλημα δεν είναι η “περίθαλψη” αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών, θαρρείς και δεν έχουμε αρκετούς ντόπιους για να σκοτώνουν τα παιδιά μας;
Έγκλημα δεν είναι όταν ένα κράτος επιτρέπει και καλωσορίζει εκατομμύρια μετανάστες, την στιγμή που δεν μπορεί να καλύψει με αξιοπρέπεια, τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων του και συνεπώς ούτε και τις δικές τους;
Πιο ανθρωπιστικό δεν είναι να δέχεσαι όσους ανθρώπους μπορείς να βοηθήσεις, και όχι τόσους που ένα μέρος τους αναγκαστικά θα στραφούν σε απάνθρωπη εργασία ή σε παράνομες ενέργειες, αφού δεν υπάρχουν ευκαιρίες για όλους;

Έτσι στηρίζεται μια οικονομία; Με την παράνομη εργασία; Με την πορνεία; Με τις κάθε λογής μαφίες των αλλοδαπών; Με τα ναρκωτικά;
Ποιοί υποθάλπουν το δουλεμπόριο, και την εκμετάλλευση βάζοντας τους αφελείς και κουτοπόνηρους Έλληνες στη θέση του αφεντικού, οι οποίοι με αποικιοκρατικό ύφος, θέλουν φθηνές νταντάδες και καθαρίστριες, κηπουρούς και εργάτες στα χωράφια;
Ας γνωρίζουν οι αφελείς πως αυτό το κολπάκι κάποτε θα τελειώσει, όταν θα νομιμοποιηθούν όλοι και θα δουλεύουν με υψηλότερα μεροκάματα, και θα διορίζονται και στο δημόσιο για να τους εξυπηρετούν ακόμη καλύτερα.
Αλλά βέβαια, ακόμα κι όταν νομιμοποιηθεί και ο τελευταίος λαθρομετανάστης, θα συνεχιστεί η εισροή, για να διατηρείται μεγάλος ο αριθμός των εξαθλιωμένων και η διαρκής υποτίμηση της εργασίας. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει τέλος.
Αν και φταίνε και οι κοντόφθαλμοι και βλάκες Έλληνες πολίτες, που βολεύονται με το φθηνό εργατικό δυναμικό και δεν διαμαρτύρονται για τίποτα, ο μεγαλύτερος ρατσιστής και εγκληματίας δεν είναι ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός και οι συνεργοί του;
Οι υπουργοί και πρωθυπουργοί που “ανοίγουν” τα σύνορα σε όποιον επιθυμήσει να έρθει εδώ;

Σχετικά με τα ΜΜΕ: τα τελευταία χρόνια, επικρατεί μια μάλλον αντίστροφη τάση, όπου τα μέσα ενημέρωσης δεν καλύπτουν με ιδιαίτερη λεπτομέρεια τις εγκληματικές πράξεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σημειώνονται και κραυγαλέες αποσιωπήσεις.
Αυτό συμβαίνει σε συνέπεια με την κυβερνητική “αντιρατσιστική” πολιτική, όπου οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι θα πρέπει να νομιμοποιηθούν μέσα σε μία νύχτα, ή σε τακτά χρονικά διαστήματα,
Αργά ή γρήγορα, και με τις εντολές της Ευρώπης, που σε κάποια στιγμή θα απαιτήσει την νομιμοποίηση και ελληνοποίηση όλων των μεταναστών, γιατί ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν “ρατσιστικό”. Και οποιαδήποτε αντίρρηση θα είναι ρατσιστικό έγκλημα, που θα τιμωρείται από το νόμο.


Θα γίνει εμφανές σύντομα, πως αφού οι πολιτικοί μας δεν πιστεύουν στην έννοια της πατρίδας, και των συνόρων ενός κράτους, δεν τους απασχολεί ούτε και η εθνικότητα των ψηφοφόρων τους.
Άλλωστε είναι σίγουρο πως δεν είναι τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουν πως οι παράνομοι μετανάστες θα φύγουν με μία παρότρυνση, όπως επίσης ξέρουν πως η νομιμοποίηση όλων ανεξαιρέτως είναι απόλυτα σίγουρη. Γι’ αυτό και δεν νοιάζονται για τον απίστευτα μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών. Έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό στο μυαλό τους, τον οποίο θα πρέπει να έχουμε πλησιάσει. Γι αυτό έγινε και η πρόσφατη δήλωση Μπακογιάννη («Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους παράνομους μετανάστες»)

Το επόμενο βήμα, θα είναι η σοκαριστικά επιθετική καμπάνια ενάντια στους “ρατσιστές” Έλληνες, με υποκινούμενες προβοκάτσιες, και διακαναλικά δελτία ειδήσεων γεμάτα δάκρυα και δράμα, έτσι ώστε να αποδεχτούμε την απόφαση της καθολικής πολιτογράφησης όλων ανεξαιρέτως των αλλοδαπών, όπου οι υποκριτές πολιτικοί μας θα εκτοξεύουν πύρινους λόγους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θαρρείς και γι’ αυτή την κατάσταση είμαστε υπεύθυνοι εμείς. Θαρρείς και είμασταν αποικιοκράτες, και η δυστυχία αυτών των ανθρώπων είναι δικό μας δημιούργημα. Θαρρείς κι αν έρθει η μισή Ασία εδώ, θα μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε. Οι πολιτικοί μας θα είναι περίχαροι, αφού οι νέοι Έλληνες πολίτες θα αποτελέσουν την μελλοντική εκλογική πελατεία των βουλευτών μας, αφού όπως είναι φανερό, η δυσαρέσκεια των Ελλήνων εκδηλώνεται στην όλο και μικρότερη σε ποσοστά εκλογική τους νίκη.
Ένα καλό παράδειγμα της χρησιμότητας των μεταναστών για τους πολιτικούς μας, ήταν η πρόσφατη “πρόσληψη” μεταναστών, για να ψηφίσουν για τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η αναζήτηση νέων ψηφοφόρων με αυτό τον τρόπο δεν είναι επίσης μια ελαφρώς εγκληματική ενέργεια;

Ας υποθέσουμε πως μια ωραία μέρα ένα εκατομμύριο Τούρκοι αποφάσιζαν να έρθουν να ζήσουν στην Ελλάδα. Γιατί να μην το κάνουν; Αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος. Απαξ και αποφύγουν το Λιμενικό, και πιάσουν στεριά, μετά είναι κύριοι. Μπορούν να πάνε όπου θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Γιατί λοιπόν να ξοδεύουμε τόσα δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς για να προστατεύσουμε τάχα τη χώρα από την απειλή της Τουρκίας; Τελείως άχρηστο, για μας τους απλούς πολίτες τουλάχιστον. Για αυτούς που χορεύουν με τα εκατομμύρια ίσως είναι χρήσιμο.

Δεν είναι λοιπόν απλά κρατική αδιαφορία, και δεν φταίει η “ρατσιστική νοοτροπία” του απλού πολίτη, είναι η απόλυτα οργανωμένη “παράδοση” εκ μέρους των κυβερνήσεων σε ένα δήθεν απροσδιόριστο “φαινόμενο” που “δεν μπορούν να σταματήσουν”, και που μόνο καταστροφικό μπορεί να αποβεί για την Ελλάδα, ιδωμένο και ρεαλιστικά, αλλά και από Έλληνες που δεν ασπάζονται τα καλέσματα της παγκοσμιοποίησης για την βίαιη κατάργηση της όποιας ομοιομορφίας των πολιτών των κρατών σαν ένα εξ ορισμού επιθυμητό αγαθό.

Είναι αποκαρδιωτικό να διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο, πως οι επιστήμονες και οι διανοούμενοι μοιάζουν να είναι στρατευμένοι σε μία εκστρατεία αποδοχής της κατάστασης από εμάς τους απλούς πολίτες, με επικίνδυνα στερεoτυπική από την πλευρά τους χρησιμοποίηση μιας επιστήμης-κονσέρβας του ιδεώδους, για την υποστήριξη των θεωριών τους, παρά στην προσφορά εφικτών λύσεων των προβλημάτων.

Ο πολυπολιτισμός έχει αποτύχει παντού, και ακόμα κι αν δεν το ξέρουν κιόλας, σύντομα θα το ανακαλύψουν.
Γιατί από μια κοινωνία με τόσες υπαρκτές συγκρούσεις επιβάλλεται και απαιτείται μια ιδεώδης εξέλιξη ενός τόσο ευφάνταστου σεναρίου;

Αυτό που συμβαίνει είναι η πρωτοφανής εκμετάλλευση και των αλλοδαπών, αλλά και της ελληνικής εργατικής τάξης, με σκοπό την περαιτέρω εξαθλίωση, και την μόνιμη εδραίωση ενός παγκοσμιοποιημένου εργασιακού μεσαίωνα, όπου “πολυπολιτισμικά” διασπασμένοι και όλοι εναντίον όλων, θα είμαστε έρμαια στις ορέξεις των “αφεντικών” μας, χωρίς καμία παράδοση, ιστορία και κοινά βιώματα που πάντοτε ένωναν τους ανθρώπους στους αγώνες τους.
Εκτός όμως από την σχεδιασμένη άλωση της Ελλάδος από τους εντολοδόχους πολιτικούς μας, και την “αντιρατσιστική” προπαγάνδα τους που επιβάλλει την καθολική σιωπή όλων, φταίει και η κουτοπονηριά του απλού πολίτη που τελικά θα τιμωρηθεί σκληρά.

Όταν έχει χυθεί αίμα για την ανεξαρτησία αυτής της χώρας, (όση της επιτρέπεται), την παραδίδουν σε ξένα χέρια μέσα σε μια δεκαετία, για ένα κομμάτι ψωμί.

Σήμερα οι βολεψάκηδες κοιτάνε το συμφέρον τους , αύριο όμως τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους δεν θα έχουν ούτε την δυνατότητα να ορίζουν την τύχη τους, θα είναι μια μειονότητα στην ίδια τους την χώρα.

Σχετικό άρθρο από τον Καναδά, μια χώρα που ενώ ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μετανάστευση, δεν σταματάει να προβληματίζεται.
www.immigrationwatchcanada.org

1
Another problem is geographic concentration: 80 per cent of all immigrants settle not in Halifax, Winnipeg and Calgary, where more labour is needed, but in congested Toronto, Vancouver and Montreal. Moreover, these clusters are turning into ethnic ghettoes. Today, there are 254 distinct neighbourhoods where immigrants from one ethnic region comprise at least 30 per cent of the population.

3
Finally, Canada’s mix of carefully selected immigrants isn’t what we pretend it is. Despite the rhetoric, there are many more family-class immigrants than skilled workers. Allowing immigrants to re-unite with family members is a sound idea, but if they overwhelm the system, they drain the economy.

2
Yet in spite of these many challenges, immigration is not likely to be a hot-button issue during the election campaign. Politicians know there is no gain to questioning immigration — and much potential to lose coveted immigrant votes in big-city ridings. In the early 1990s, the old Reform Party was branded “racist” for suggesting that immigration levels be lowered from 250,000 to 150,000.

4
Yet this is a crucial time to ask the question. Notwithstanding its fans in Europe, has Canada’s immigration model outlived its usefulness? Is the country getting the immigrants it needs?
Canada has the highest per capita immigration in the world — three times higher than the United States, for example, which has a higher fertility rate.
Y (23-05-08)

.

 

.

.

Advertisements

4 Responses to “Η Άλωση της Ελλάδος”

 1. omadeon Says:

  Τρεις παρατηρήσεις μόνο (και σε πολλά συμφωνώ, σε άλλα όχι)

  1) ΠΟΙΑ μέτρα προτείνετε δηλαδή; Το να περιοριστεί η λαθρομετανάστευση είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ (όχι μόνο εγώ αλλά και πάρα πολλοί). Πέρα από αυτό ΤΙ θα κάνουμε? Δεν θα πρέπει να ενσωματωθούν κάποια στιγμή οι νόμιμοι, ήδη υπάρχοντες μετανάστες;

  2) Το εγχείρημα “τσουβαλιάσματος” των κακών και προδοτικών εχθρών του έθνους που επιχειρεί ο “Μαύρος Κρίνος” γενικεύοντας κραυγαλέα, από σποραδικά περιστασιακά βίας που αναφέρει μέχρι… μειοδοτικές πολιτικές, ΔΕΝ ευσταθεί κατά τη γνώμη μου. Αλλωστε είμαι και… παθών, διότι αυτό το ΚΥΜΑ φανατισμού κατά των “προδοτικών αντιεθνικιστών” έφτασε μέχρι το μπλογκ μου και σε διαλόγους όπου χαρακτηριστικά μου είπε κάποιος ότι χρειάζομαι… σφαίρα στο κεφάλι και φτύσιμο, ενώ άλλος ένας μου είχε πει προ μηνών ότι θα μου… χώσει τη συστατική επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη στον κώλο (επειδή έχω κάνει με τη δική του άδεια διασκευές χορευτικές της μουσικής του).

  3) Το γεγονός ότι αγωνίστηκα ΚΑΙ υπέρ του δίκιου της χώρας μας, ΔΕΝ εκτιμήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ και απο ΚΑΝΕΝΑΝ οργισμένο “πατριώτη”, που δεν δίστασαν να με πούνε και “φιλοσκοπιανό” ΧΩΡΙΣ να πτοηθούν από το ότι είμαι (α) υπέρ σύνθετου ονόματος για τα Σκόπια και ότι (β) αγωνίστηκα για να δικαιώσω την Ελληνική στάση απέναντι στη FYROM μέσα από καυστικές κριτικές π.χ. κατά των New York Times.

  Δηλαδή, έχω την αίσθηση ότι -ξεκινώντας από αναμφισβήτητα ΠΟΛΥ μεγάλα προβλήματα τα οποία αναλύονται- φτάνουμε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Ενα αδιέξοδο όπου δυστυχώς ο μόνος που ωφελείται στο τέλος ΕΙΝΑΙ ο ακραίος εθνικισμός και ρατσισμός. Επιπλέον, το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα του λαού μας είναι ότι ΝΟΜΙΖΕΙ πως δεν έχει καν ρατσισμό μέσα στο αίμα του ή την αντίληψή του, ενώ το αντίθετο συμβαίνει, σε έναν πλανήτη που η συντριπτική πλειοψηφία των “απτεροδιπόδων του” (tm Ελύτης) EINAI ρατσιστές anyway. ΠΟΙΟΙ νομίζουμε ότι είμαστε εμείς, οι… άγιοι που είναι “πέρα από το ρατσισμό”;

  Τέλος, το Ρεσάλτο είναι ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ για τις παρανοήσεις του και για τις ακραίες θέσεις του. Το διαφήμισε άλλωστε και ο… Αδωνις Γεωργιάδης του “ΛΑΟΣ” μέσα στο κανάλι του. Θεωρείται “ρε-σαλταρισμένο” από πολύ κόσμο ο οποίος ΔΕΝ είναι δυνατόν να τσουβαλιαστεί σαν “προδότες”.

 2. omadeon Says:

  Υ.Γ. Λάθος πληκτρολόγησης. Το σωστό που έπρεπε να πω είναι
  “επειδή ΕΧΩ κάνει με τη δική του άδεια διασκευές χορευτικές της μουσικής του)” – αναφερόμενος στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη. Πραγματικά ΔΕΝ μου συγχώρησαν κάποιοι το ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τα remix της μουσικής του Μίκη που έχω φτιάξει είναι ΜΕΣΑ στο “top 50” των ερασιτεχνικών μουσικών charts, ενώ οι απόψεις μου ΔΕΝ είναι ούτε μονομερώς “αντι-εθνικιστικές” όύτε μονομερώς “πατριωτικές” – σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η διχόνοια και η ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΩΣΗ.
  “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας” – δόγμα Μπους.

 3. Y Says:

  Αυτό το σχόλιο (που έκανα πριν από λίγο εδώ ), είναι σχετικό με τα ερωτήματα που θέτεις.

  Σε καμία περίπτωση δεν τσουβάλιασα όλη την αριστερά. Δεν υποτιμώ κανέναν, και κυρίως τους ανένταχτους, επειδή ακριβώς αρνούνται να προσκυνήσουν τα κόμματα του συστήματος. Και ούτε διαχωρίζω τους ανθρώπους σε δεξιούς και αριστερούς. Τέτοια κολλήματα μακριά από μένα.
  Τα όσα γράφω, τα γράφω επειδή τα πιστεύω και όχι επειδή τα διάβασα στο Ρεσάλτο, κι ας συμπίπτουν πολλές από τις απόψεις μας.
  Αυτά όμως, δεν είναι άλματα της σκέψης και απορώ πως τόσοι πολλοί έξυπνοι άνθρωποι δεν θέλουν να τα δουν.
  Δεν είναι εμμονή να θέλεις να προστατεύσεις την ανεξαρτησία σου όταν εκατομμύρια αδιάφοροι για το έθνος και τη χώρα αλλοδαποί εισέρχονται με μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους: να βγάλουν το μεροκάματο. Αυτή η νοοτροπία θα αφανίσει την όση ανθρωπιά και φιλότιμο έχει απομείνει στην ελληνική κοινωνία και θα αποτελειώσει την αλλοτρίωσή της. Ποιός θα διδάξει ελληνικές αξίες σε αυτούς τους ανθρώπους; Το ελληνικό κράτος που στεγάζει τους μαθητές σε κοντέινερ μαζί με τους πυροπαθείς και τους σεισμοπαθείς; Το ελληνικό κράτος που θέλει να ξεχάσουν και τα ίδια τα ελληνόπουλα πως κάποτε είχαν κάποιους μεγάλους ήρωες ανάμεσά τους;
  Όλο αυτό το φάσμα της δήθεν “αντιρατσιστικής” προπαγάνδας μαζί και με την γνήσια αντιρατσιστική επιχειρηματολογία βασίζεται σε ένα φασιστικά γενικευμένο αξίωμα που κανείς δεν τολμά να αναιρέσει: “ο Έλληναράς είναι ρατσιστής”. Εγώ λοιπόν δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν και ρατσιστές Έλληνες, αλλά επειδή έχω ζήσει το ρατσισμό στο πετσί μου, ο Έλληνας γενικά ΔΕΝ είναι ρατσιστής. Αφελής, μικροπρεπής και κουτοπόνηρος μπορεί να είναι. Και η ύπαρξη ρατσιστών ανάμεσα στους Έλληνες δεν νομιμοποιεί τα ανοιχτά σύνορα. Ο γνήσιος ανθρωπισμός πολλών ανθρώπων είναι η ίδια τους η παγίδα. Δεν μπορούν να αρνηθούν σε οποιονδήποτε “έχει ανάγκη” την είσοδο στη χώρα μας.
  Θα ήμουν ο πιο φανατικός “αντιρατσιστής” αν δεν είχα καταλάβει πως αυτά που συμβαίνουν δεν είναι απλώς άλματα της σκέψης, αλλά ένα νέο ιδιότυπο “affirmative action” ελληνικής κοπής, μια φασιστική επιβολή της ΣΙΩΠΗΣ στους “ισχυρούς” Έλληνες να αφομοιωθούν με το ζόρι από ένα άγνωστο αλλά τεράστιο αριθμό από “ανίσχυρους” και “άκακους” λαθρομετανάστες. Το έχω ξαναδεί το έργο και δεν έχει καθόλου όμορφο τέλος.
  Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει ούτε την παραμικρή σχέση με τον αντιρατσισμό. Δεν είναι άλμα της σκέψης, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο δήθεν “αντιρατσισμός” εξυπηρετεί ακριβώς αυτή την εξέλιξη. Ο πραγματικός αντιρατσισμός θα είχε και σαν κύριο μέλημά του να εισέρχονται μόνο όσοι μετανάστες μπορούν να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στην νεόπλουτη αλλά πάντοτε “φτωχική” Ελλάδα.
  Και δεν πρόκειται για εμμονές, ούτε για παραπλανημένο νου. Θα έλεγα πως η κατηγορία της εμμονής ανήκει σε ορισμένους που αγωνίζονται να μετατρέψουν σε “γραφικό” τον πατριωτισμό και να τον απαξιώσουν στα μάτια των νέων οι οποίοι πια δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του “γραφικού” πολιτικάντη και του γνήσιου και ειλικρινή εθνικά σκεπτόμενου αριστερού ή και δεξιού πολίτη. Και αυτές οι αντιεθνικιστικές κότες όπως τις λες δεν είναι μια περιθωριακή ομάδα, έχουν πιάσει ακόμη και τα καλύτερα πόστα στα μέσα ενημέρωσης όπου κηρύττουν με ζήλο ενάντια σε καθετί εθνικό με το πρόσχημα της γελοιοποίησης των “γραφικών” και με ανθρωπιστικά προσωπεία. Έχω ξαναγράψει πως οι νέοι δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του αληθινού και του κάλπικου, οπότε απορρίπτουν εξίσου και τα δύο, αφού έχουν την ίδια “παρωχημένη” όψη. Το πιο αποτελεσματικό πράγμα στο κόσμο είναι η προπαγάνδα και μάλιστα εκείνη που συνοδεύεται από χιούμορ και φανταχτερά τρέντι περιοδικά. Ακόμα και εκείνοι που αλλάζουν τα σχολικά βιβλία δεν είναι κάποιοι επαναστάτες, είναι το ίδιο το σύστημα. Και έχουν σαν σκοπό να δημιουργήσουν άβουλα ρομποτοειδή – ανθρωποειδή και όχι να εξανθρωπιστούν και “να αποβάλλουν τον φανατισμό” τα παιδιά μας. Η ελληνική νέα γενιά θα είναι πλήρως προγραμματισμένη και προετοιμασμένη να δεχθεί την καθολική ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, επειδή δεν θέλει να θεωρείται “παρωχημένη”, “ρατσιστική” ή “εθνικιστική”. Πως μπορεί κάποιος να μην το βλέπει αυτό;
  Αφού λοιπόν όλοι αυτοί οι κύριοι είναι όσο mainstream όσο το σύστημα τους επιτρέπει, είναι ξεκάθαρο πως είναι η αιχμή του δόρατος ενός συστήματος που δεν θα βασίζεται πια στον στείρο δήθεν “εθνικισμό” αφού η νέα γραμμή είναι ο παγκόσμιος δήθεν “σοσιαλισμός” της γενοκτονίας. Με λίγα λόγια, όλος αυτός ο αγώνας ενάντια στον στείρο πολιτικάντικο δήθεν “εθνικισμό”, και ενάντια στο “ρατσισμό” που αγγίζει το εθνικό αυτομαστίγωμα, θα ήταν δίκαιος και θεμιτός σε κάποια άλλη εποχή, ίσως πριν από είκοσι χρόνια. Αυτό που όσοι έχουν αυτές τις εμμονές δεν αντιλαμβάνονται, είναι πως αυτή την εποχή, όλοι αυτοί τους οποίους μάχονται δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη στα χέρια τους, και με τον τρόπο με τον οποίο γενικεύουν την αντίδρασή τους το μόνο αποτέλεσμα είναι να συμμετέχουν στην σφοδρή αποεθνοποίηση της Ελλάδας.
  Μπροστά σε αυτό που έρχεται, ο πολιτικάντικος και στείρος “εθνικισμός” θα φαντάζει σαν παιδική χαρά, αλλά συγχρόνως θα ενδυναμώνεται εξαιτίας της άλωσης την οποία διευκολύνουν όλοι εκείνοι που τον πολεμάνε ( και τον κάθε εθνικισμό). Έτσι το στείρο δίπολο ψευτοεθνικιστής-ψευτοαντιεθνικιστής (και ψευτοαντιρατσιστής) θα είναι ένας ακόμη τρόπος επέκτασης της Νέας Τάξης.

  Μόνο ένα γνήσιο εθνικό και πατριωτικό κίνημα με δημοκρατικές και “αριστερές” αλλά όχι παλαιοκομμουνιστικές επιδιώξεις μπορεί να αντιταχθεί σε κάτι τέτοιο. Ένα κίνημα που δεν θα μπορεί να απαξιωθεί επειδή είναι πατριωτικό και δημοκρατικό. Αλλά και πάλι διαπιστώνω πως στην Ελλάδα είμαστε πραγματικά είκοσι (και βάλε) χρόνια πίσω από την εποχή μας, και οι αντιδράσεις μας δεν πηγάζουν από τη σκέψη και την ανάλυση της σημερινής κατάστασης αλλά είναι αντανακλαστικές αντιδράσεις που προέρχονται από εθνικά ψυχικά τραύματα τα οποία δεν έχουμε επουλώσει και ξεπεράσει.

 4. Y Says:

  Και συμπληρώνω. Η λύση; Η λύση θα ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αρχίσει να απασχολεί την ελληνική κοινωνία το μεταναστευτικό και να υπάρξει ένας σοβαρός συλλογικός προβληματισμός και δημόσια συζήτηση και ίσως μετά από αυτό μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική. Επειδή όμως δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει, επειδή είναι τάχα “ρατσιστικό” να υπάρξει, σου στέλνω πίσω το ερώτημα. Τι θα κάνουμε αν ανακαλύψουμε πως οι λαθρομετανάστες αριθμούν τρία ή τέσσερα εκατομμύρια και όσο περνάνε τα χρόνια (και με τις νομιμοποιήσεις, τις τεκνοποιήσεις και τις οικογενειακές επανενώσεις του ρατσιστικού αλλά και “προοδευτικού” ελληνικού κράτους αλλά και με την συνέχιση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης που κανείς δεν ξέρει πως να την σταματήσει), γίνουν πέντε, έξι και επτά εκατομμύρια;
  Πόσους ακριβώς λαθρομετανάστες θα ενσωματώσει αυτό το ανύπαρκτο αλλά προοδευτικότατο κράτος που θεωρεί πως έτσι κι αλλιώς θα έχουμε κοινά σύνορα με την Αλβανία, άρα γιατί να ασχοληθεί με τους λαθρομετανάστες αφού έτσι κι αλλιώς θα τους νομιμοποιήσει τους περισσότερους η ίδια η ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.; (εδώ)
  Αυτό σημαίνει η φράση Ελλάς τέλος. Πες το κάτι άλλο. Πες το Ελληνοαλβανική Ομοσπονδία ή χριστιανο-μουσουλμανικό δουκάτο νοτίων βαλκανίων.
  Η Ελλάδα ως έθνος, με αυτή την πολιτική που συνεχίζεται, έχει τελειώσει.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: