Home

Αλήθεια ποδοπατείται

December 30, 2009Παρακολουθώντας ένα ακόμη πρόχειρα στημένο πολυπολιτισμικό προπαγανδιστικό “ρεπορτάζ” στον Αντέννα με έπιασε μια βαθύτατη θλίψη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης αναγράφεται:
«ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

Η αφρικανή φοιτήτρια Μαρία λέει: «υπάρχουν άνθρωποι που… /μοντάζ/… καταπατούν την αλήθεια… /μοντάζ/… είμαστε όλοι ίσοι…»

-Νοιώθεις Ελληνίδα;
-Είμαι Ελληνίδα. Είναι το δίκαιό μας. Τόσα χρόνια… μας αγνοούσαν.

-Και σε όλους εκείνους που μιλούν για αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, τι απαντάς;
-Δεν υπάρχουν ανώτερα και κατώτερα έθνη υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι.

Η Δημοσιογράφος συνεχίζει:
«Εικοσιτεσσάρων ετών η Μαρία παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία δίνει μια αφοπλιστικά αξιοπρεπή απάντηση στα συντονισμένα πυρά που δέχονται επί του νομοσχεδίου από κάποιους που μιλούν για ξεπούλημα της χώρας και για ελληνικότητα που δεν δίνεται με ένα κρατικό έγγραφο, αλλά μέσω DNA.»

Μαρία:«Η Ελλάδα που έχει διδάξει τον πολιτισμό, δεν πρέπει να μένει πίσω. Τόσα χρόνια αναρωτιώμουν γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ.»

Και η Δημοσιογράφος (κεφαλαίο Δ, είναι ταλέντο) συνεχίζει:
«Κάποιοι λίγοι επιμένουν στο δίκαιο του αίματος και ζητούν δημοψήφισμα. Είναι άδικο θα πει και η Βικτόρια, τονίζοντας ότι πατρίδα της είναι η Ελλάδα και όχι η Νιγηρία όπου πήγε μόνο μία φορά.»

Όπως καταλαβαίνουμε, και η δεύτερη αλλοδαπή κοπέλα του ρεπορτάζ από τη Αφρική είναι. Τι σύμπτωση!

Και για να συμπληρωθεί η εικόνα, ένας συριζάτος φιλόλογος που δήλωσε με στόμφο:
«Γιατί όχι; Εγώ είμαι υπέρ, δεν είμαι κατά. Και για την ψήφο. Όλα τα δικαιώματα. Όλα. Αφού είμαστε πια… πολυσυλλεκτική Ευρώπη.»

Δημοσιογράφος:
«Την ελληνική συνείδηση ο Ηρόδοτος μπορεί να την είχε ορίσει σύμφωνα με το ομόαιμο, το ομόδοξον, το ομόθρησκο και το ομόγλωσσο (sic), όμως όλο και περισσότεροι Έλληνες και αλλοδαποί επισημαίνουν ότι οι εποχές άλλαξαν και ότι μία δημοκρατία οφείλει να μην διαπραγματεύεται αλλά να σέβεται τα δικαιώματα τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας και να μη συντηρεί τακτικές κοινωνικού αποκλεισμού.»

Μαρία: «Ήμασταν τόσα χρόνια εγκλωβισμένοι, τώρα θα ζήσω κι εγώ σαν… άνθρωπος…»

Έτσι τελειώνει το ρεπορτάζ, με τη Δημοσιογράφο να συγχίζεται για “κάποιους λίγους” με ρεπορτάζ-σενάριο από βιβλίο του Ουγκώ και με ένα ύφος με σαφείς επιρροές Λαζοπουλικού κατηγορώ. Συνοπτικές διαδικασίες. Ο λαός μίλησε!!!
Ο Ηρόδοτος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά οι αλλοδαποί και η εξουσία έχουν άλλη γνώμη και ευτυχώς για μας, φροντίζουν να μας το επισημαίνουν μέσα από την πανάκριβη τηλεοπτική συχνότητα.

Τα ερωτήματα που προέκυψαν μετά από αυτό το σπαρακτικό ρεπορτάζ είναι:
Μόνο οι αλλοδαποί από την Αφρική έχουν κάνει παιδιά στην Ελλάδα;
Όλα τα ρεπορτάζ για τα “εγκλωβισμένα” παιδιά των αλλοδαπών είναι σκηνοθετημένα κυρίως με Αφρικανούς παρά το γεγονός πως είναι μια μικρή μειοψηφία ανάμεσα στα παιδιά των αλλοδαπών.
Σε όλα τα φετινά εορταστικά των Παπαδόπουλων, Παρλιάρων κλπ, είχαν αφρικανούς δίπλα τους για να μπορέσουν να περάσουν καλύτερα το μήνυμά τους.
Η εικόνα ενός Αφρικανού που κατά κανόνα έχει συνδεθεί με τα δεινά που περνά η Αφρική είναι και η πιο αποτελεσματική όταν επιχειρείς να πάρεις την συγκατάθεση του λαού για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αμέσως έρχονται εικόνες από το Άπαρτχάιντ, από τους σκλάβους της Αμερικής, από τα πεινασμένα παιδάκια της Αφρικής.
Και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που θα πάρουν την ιθαγένεια και το δικαίωμα της ψήφου θα είναι από μία χώρα των Βαλκανίων, τα κουτοπόνηρα ρεπορτάζ μεταθέτουν το θέμα σε Αφρικανούς.

Οι “όλοι εκείνοι” που στην αρχή του ρεπορτάζ “μιλούν για αλλοίωση της εθνικής συνείδησης”, ένα λεπτό αργότερα μετατρέπονται σε “κάποιοι λίγοι”.
Η Δημοσιογράφος, μη απειλούμενη από αλλοίωση της εθνικής συνείδησης και μνήμης (πάει αυτή καιρό τώρα) αλλά από πρόωρο Αλτζάιμερ, εμφανέστατα υποφέρει και από διαλείψεις επιλεκτικής μνήμης.
Δηλαδή, σαν δημοσιογράφος που σέβεται την “αριστεροσύνη” της διάβασε όλα τα σχόλια της ηλεκτρονικής διαβούλευσης (όσα δεν διαγράφηκαν ακόμα) και διέγνωσε μόνο “κάποιους λίγους” να έχουν αντίρρηση στα νέα νομοσχέδια, και από αυτούς τους ολίγους και τα όσα έγραψαν, το μόνο που της έμεινε, σαν πιο πιασάρικο επιχείρημα, είναι το αίμα και το DNA, που παραπέμπει σε Χίτλερ και Άουσβιτς.
Γιατί άλλωστε να ξεκινάς ένα ρεπορτάζ μιλώντας για ανθρώπους που “καταπατούν (sic) την αλήθεια” αν δεν είσαι κιόλας έτοιμη σαν δημοσιογράφος, όχι μόνο να την καταπατήσεις αλλά και να την ποδοπατήσεις τόσες πολλές φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας για καταπάτηση, την καταπάτηση της Ελλάδας από τους αξιαγάπητους λαθρομετανάστες και για είκοσι χρόνια περίπου, την επέτρεψε η κυβέρνηση του Κεφαλαίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ. Δεν ήταν οι Έλληνες πολίτες, “κατώτεροι” ή συριζάτοι “ανώτεροι” που το αποφάσισαν αυτό.
Δεν προέτρεψαν εκείνη ή τους γονείς της να καταπατήσουν την Ελλάδα οι “κάποιοι λίγοι” που δεν συμφωνούν με την όψιμη προοδευτικότητα του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της ψήφου.
Την ίδια στιγμή μάλιστα που αυτό το ΠΑΣΟΚ παραμένει ένα υπερσυντηρητικό κόμμα εξουσίας που στηρίζει την στυγνή εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είτε αυτός είναι καταπατητής της Ελλάδας, είτε είναι Έλληνας “καταπατητής της αλήθειας”.

Τη ποδοπάτηση του μυαλού μας με ρεπορτάζ όπως το παραπάνω όμως πράγματι την επέτρεψε ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής με την ανοχή που έχει δείξει προς αυτούς τους ιδιώτες που έχουν αυτά τα κανάλια που γιορτάζουν τα είκοσί τους χρονάκια.
Πριν από λίγους μήνες στις “Αποδείξεις” του ίδιου σκουπιδοκάναλου, ανακοινώθηκε από στόματος Ευαγγελάτου η πρόταση του σταθμού για το μεταναστευτικό.
“Να νομιμοποιηθούνε όλοι.” Και πρόσθεσε τα τεράστια οφέλη, το ασφαλιστικό, το δημογραφικό, και άλλα πολλά θαυμαστά που θα μας μετατρέψουν σε πλουσιοπάροχη χώρα τύπου Σαουδικής Αραβίας μέσα σε μία νύχτα.
Είναι γεγονός πως οι δοσοληψίες της εξουσίας με τους καναλάρχες, ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβεις πως είτε διώκεσαι από τη εξουσία είτε διώκεις την εκάστοτε κυβέρνηση, δεν μπορείς παρά να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε αντάλλαγμα.
Μέρος αυτών των υπηρεσιών είναι η συντονισμένη πολυπολιτισμική προπαγάνδα του τελευταίου χρονικού διαστήματος, που είναι εμφανής σε τόσα διαφορετικά προγράμματα των περισσοτέρων τηλεοπτικών σταθμών. Σταθμοί που προσλαμβάνουν όσους αριστερούς και αριστερόστροφους δημοσιογράφους και “αστείους” μπορούν να βρούν.
Είχε φτάσει στο σημείο να αρχίσει να κινεί υποψίες πως γίνεται ένας καναλάρχης να μπορεί συγχρόνως να είναι και ανθρωπιστής.
Αντιθέτως, η σιωπή τους τόσα χρόνια για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και το μεταναστευτικό δεν αφήνει καμία αμφιβολία πως συναίνεσαν σε ένα συλλογικό έργο.

Η απλοϊκή και υπνωτιστική τεχνική της εγκατάστασης της πεποίθησης πως ο μετανάστης είναι ο καλός και ο Έλληνας ο κακός ήταν η μεγάλη στροφή των καναλιών τα τελευταία χρόνια. Το τέχνασμα είναι το εξής: Σε κάνουν να αισθάνεσαι ένοχος επειδή είσαι τάχα “προνομιούχος” που γεννήθηκες στην Ελλάδα και σαν προνομιούχος προεξοφλούν την έλλειψη ευαισθησίας εκ μέρους σου για τους κατατρεγμένους του κόσμου. Και μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες ξυπόλυτος σε κάποια έρημο της Αφρικής ή της Ασίας σε θεωρούνε ρατσιστή. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος είναι πως το γεγονός και μόνο ότι είσαι Ευρωπαίος (ο Θεός να σε κάνει δηλαδή) σε κατατάσσει αυτόματα στην κατηγορία του λευκού εκμεταλλευτή και ρατσιστή. Στο δικό σου πρόσωπο βλέπουν όλα τα εγκλήματα του Δυτικού κόσμου. Εσένα έχουν εύκαιρο, εσένα μισούν.
Βλέπετε ο ρατσισμός και η προκατάληψη δεν είναι προνόμιο του λευκού ευρωπαίου μονάχα. Το τυφλό μίσος ή η απλή αντιπάθεια δεν είναι προνόμιο των λευκών μονάχα.
Είναι ανθρώπινη ιδιότητα όλων ανεξαιρέτως. Απλά, στην ελληνική πρωτόγονη προπαγάνδα που επικρατεί και μέχρι σήμερα, η εξίσωση είναι απλή αλλά αποτελεσματική : “προνομιούχος” Δυτικός = ρατσιστής.
Αυτός ο προνομιούχος Δυτικός που εκ γεννετής είναι ρατσιστής οφείλει να καταλάβει πως δεν υπάρχουν καλύτερα έθνη, αλλά ούτε και διαφορετικά έθνη.
Δεν έχει δικαίωμα να διαχωρίζεται το έθνος του από τα άλλα, αλλά ούτε και ο πλούτος του, ο εθνικός, ο πολιτιστικός και ο χρηματικός. Πρέπει να αφομοιωθεί με τα υπόλοιπα κάτω από την αυστηρή επιτήρηση ενός εθνοκτόνου κράτους χωρίς πραγματικά όρια που επιθυμεί να ενωθεί με όλα τα υπόλοιπα κράτη κάτω από μία παγκόσμια διακυβέρνηση. Και ενώ η πραγματική μας ανεξαρτησία τουλάχιστον οικονομικά είναι αμφιλεγόμενη με όλη την εξάρτηση από την ΕΕ, απέχει πολύ από αυτό που επιθυμεί η νέα τάξη.
Δεν αποτελούμε γι’ αυτούς κάποιο κίνδυνο λόγω της όποιας δύναμής μας λόγω μεγέθους, αλλά λόγω της ίδιας της ιδέας της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που έχει χαρακτηρίσει αυτό τον λαό ιστορικά και που στο μέλλον μπορεί να αναζωπυρωθεί παγκοσμίως από αυτόν εδώ τον τόπο.
Όσο πιο περήφανο το έθνος, τόσο περισσότερα πυρά δέχεται για τον υποτιθέμενο ρατσισμό του. Να λοιπόν που με αυτή την τεχνική, το έθνος δεν έχει δικαίωμα να παραμείνει διαφορετικό αλλά πρέπει να γίνει όμοιο, άρα να εξαφανιστεί η ιδιαιτερότητά του και να αναμιχθεί με ταχύτατους ρυθμούς αφού το προστάζει το συμφέρον των ισχυρών της γης κατι που όλως παραδόξως ικανοποιεί και τους κάθε λογής “επαναστάτες” και αδικημένους του πλανήτη αφού τους δίνει την ψευδαίσθηση της δικαίωσης.

Οδηγούμαστε λοιπόν να πιστεύουμε πως τα εργαλεία της αποκοίμησης και της χειραγώγησης της κοινής γνώμης έχουν αναλάβει ένα θεάρεστο έργο.
Να εκπολιτίσουν τους “ρατσιστές” Έλληνες και να τους βοηθήσουν να δεχτούν τις κοσμοϊστορικές αλλαγές με την ίδια απάθεια που δέχονται το χάσιμο του πρωταθλήματος ή και πιο ήπια ακόμα.
Η ελληνικές κυβερνήσεις, που είναι υπεύθυνες για αυτό το χάος, για την ταλαιπωρία Ελλήνων και μεταναστών από μια εγκληματικά απούσα πολιτική, θα κάνουν και πάλι το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν. Να βοηθήσουν να χειροτερεύσουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο στηρίζοντας την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Κυβερνητικά κόμματα, αριστεροί, αριστερίζοντες, καναλάρχες, Κεφάλαιο, επιστήμονες, αντιεξουσιαστές όλοι μαζί στον κοινό αγώνα.
Για ένα λεπτό. Και καλά οι πολιτικοί είναι λογικό να υπακούουν εκεί απ’ όπου απορρέει η εξουσία τους. Και οι δήθεν αντιεξουσιαστές το ίδιο. Και οι μηχανιστικοί γιάπηδες επιστήμονες και ιστορικοί το ίδιο.
Ποτέ μου όμως δεν περίμενα να φτάσω κάποτε στη σκληρή διαπίστωση ότι οι κεφαλαιούχοι καναλάρχες νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες και για την ταχύτατη και χωρίς όρους ελληνοποίησή τους.
Δηλαδή οι ίδιοι που μέχρι πρόσφατα τους προτιμούσαν παράνομους και ανασφάλιστους, αλλά και σε μεγάλους αριθμούς έτσι ώστε να πέφτουν ακόμη περισσότερο τα ημερομίσθια των εργολαβιών, τώρα ξαφνικά θέλουν να τους δούν να αποκτούν την ιθαγένεια, το δικαίωμα της ψήφου και να νομιμοποιούνται όλοι;
Φυσικά, να νομιμοποιούνται όλοι.
Μα, αν θα νομιμοποιηθούν όλοι μήπως θα σταματήσει η μαύρη εργασία;
Όχι βέβαια.
Μήπως θα σταματήσει η λαθρομετανάστευση;
Όχι βέβαια, αλλά εδώ θα είμαστε να τους νομιμοποιούμε και να τους ξεγεννούμε.
Γενικά όμως, όταν βλέπουμε την εξουσία να χαρίζει κάτι στον λαό, ακόμα και στον λαθρομετανάστη λαό δεν είναι ποτέ για καλό.
Και ενώ δεν έχουμε ακριβώς εντοπίσει τι είναι αυτό που δονεί τους συμπονετικούς καναλάρχες, οποιοσδήποτε με την ελάχιστη απαραίτητη νοημοσύνη βρίσκει παράξενο αυτός που σου πίνει το αίμα να θέλει συγχρόνως να σου δώσει “όλα τα δικαιώματα” μονομιάς.
Όλοι οι υπόλοιποι αφελείς υποστηριχτές της άμεσης απόδωσης εκλογικών δικαιωμάτων και ιθαγένειας, όπως ο συριζάτος φιλόλογος του ρεπορτάζ για παράδειγμα, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πως το νομοσχέδιο αυτό είναι απλά η αρχή μιας άνευ προηγουμένου αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.
Αφού τα 250.000 παιδιά, με την έμφαση στα παιδιά, είναι μόνο η αρχή και ξεχνούν πως τα παιδιά αυτά συνοδεύονται τουλάχιστον 400.000 γονείς, ένα σύνολο που σύντομα θα φτάσει το ένα εκατομμύριο νέους ψηφοφόρους.
Μόλις οι υπόλοιποι αρχίζουν να διαμαρτύρονται για αδικία εναντίον τους, όπως για παράδειγμα το σχόλιο που φυτεύτηκε στην ηλεκτρονική διαβούλευση με ημερομηνία από το 1999, τότε σε χρόνο μηδέν ο αριθμός των αλλοδαπών ψηφοφόρων θα διπλασιαστεί και θα μπορεί να ανεβάζει ή να ρίχνει κυβερνήσεις. Και αυτά χωρίς καν να αρχίσουν να γίνονται οι επανενώσεις των οικογενειών. Και η μαύρη εργασία να οργιάζει για ντόπιους και αλλοδαπούς.
Δεν επιθυμούν καλύτερους και ευτυχέστερους αλλοδαπούς πολίτες, απλά επιθυμούν περισσότερους δυστυχισμένους ψηφοφόρους.

Με τη συμπόνια ή επικαλώντας την συμπόνια έκλεισαν τα στόματα τόσα χρόνια. Τώρα που γέμισαν τη χώρα με λαθρομετανάστες, και με όπλο τη συμπόνια θα αποτελειώσουν το έργο τους. Τα ρεπορτάζ που περιγράφουν πάντα κάποιους “ακροδεξιούς” κάποιους “ακραίους”, ή απλά “κάποιους λίγους” είναι μια παλιομοδίτικη πλύση εγκεφάλου για να αναγκάσουν τον τηλεθεατή να διαχωρίσει τον εαυτό του από “δαύτους” και να αναφωνήσει:
«Eγώ δεν είμαι ακραίος. Εγώ δεν είμαι με τους λίγους. Είμαι με την πλειοψηφία των δημοκρατών, είμαι συμπονετικός. Συμφωνώ σε ό,τι μου πείτε…»
Έτσι, για ακόμα μία φορά τα τηλεοπτικά κανάλια και λοιπά ΜΜΕ δικαιολογούν την υπαρξή τους χωρίς ποτέ να απογοητεύουν τους χειριστές τους.
Είναι άξιοι της τύχης τους οι άνθρωποι που περιμένουν την ενημέρωση από τους ίδιους ανθρώπους που προσπαθούν να τους διαφθείρουν, να τους αλλοτριώσουν, να τους κάνουν καταναλωτικά ζόμπι, να τους πουν τι θα ψηφίζουν, από τους ανθρώπους που τους σερβίρουν κάθε σκουπίδι, από ριάλιτι και κουτσομπολιά μέχρι τσίρκα και στρογγυλές τράπεζες με στημένα κομματικά καυγαδάκια γεμάτα χαμογελάκια και φιλοφρονήσεις από ακριβοπληρωμένους γιάπηδες δημοσιογράφους που όχι μόνο την ελληνική συνείδηση θα πούλαγαν αλλά και την μάνα τους την ίδια αν τους δινόταν η ευκαιρία.

The urge to save humanity is almost always a false-face for the urge to rule it.
H.L. Mencken
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: