Home

Υποκρισία και ψυχολογικές μέθοδοι υποταγής

February 2, 2010

Το νομοσχέδιο δεν αφορά μόνο τα παιδιά, αλλά μάλλον βολεύει να μιλάνε μόνο γι’ αυτά αφού χρησιμοποιούνται σαν την ιδανική αφορμή για αυτή την μεγάλη έκπτωση.
Θα μπορούσαν απλά να εφαρμόσουν σωστά τον ισχύοντα νόμο χωρίς γραφειοκρατία -κανείς δεν τους εμποδίζει, ούτε τους εμπόδισε για τόσα χρόνια τώρα- αντί να τον αλλάζουν στα τρία, έξι (και ό,τι προκύψει) χρόνια.
Το νομοσχέδιο (“τα παιδιά, τα παιδιά, τα παιδιά”) στην πραγματικότητα αφορά και μαζικότατες πολιτογραφήσεις ενηλίκων που θα είναι πλέον παράνομο να τις αρνηθούν στο μέλλον και είναι σημαντικότατο θέμα, αφού σε δεύτερο στάδιο θα έρθει η συμμετοχή αλλοδαπών στις βουλευτικές εκλογές.
Κι ας μην ξεχνάμε πως όσοι ωφελούνται από τη μαύρη εργασία τρίβουν τα χέρια τους και γελάνε με τους “ανθρωπιστές” που φροντίζουν να μεγαλώνει και να πληθαίνει ο στρατός των εξαθλιωμένων και των ανέργων, αλλοδαπών και Ελλήνων.
Δεν είδαν τα γιαταγάνια, τα γκέτο, την μαύρη εργασία, αλλά μια ωραία πρωία είδαν μια νέα πελατεία. Αλλά ούτε κι αυτό δεν πείθει. Η μαζική απόδοση ιθαγένειας σε εκατομμύρια αλλοδαπούς, ενώ δεν είναι η σωτηρία του αλλοδαπού, είναι η καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας. Είναι ακόμα ένα δόλωμα για την νομιμοποίηση της εξαθλίωσης αλλοδαπών και Ελλήνων.

Άλλη είναι η θέληση του απλού πολίτη, δεξιού ή αριστερού, άλλη του εργολάβου και του εργοδότη αλλοδαπών, και άλλη η επιδίωξη της εξουσίας.
Η επιδίωξη της εξουσίας είναι πια φανερά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό αντεθνική και ανθελληνική με την πρόφαση της “προστασίας” του πολιτισμού του αλλοδαπού.
Η εξουσία γνωρίζει πως όσο εύκολα θα δεχτείς μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες, τόσο εύκολα θα σε αναγκάσει να δεχτείς και μερικά εκατομμύρια. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Τώρα θέλει να αναγκάσει τον ελληνικό λαό να συναινέσει στην ταχύτατη μετάλλαξή του σε κάτι “άλλο”. Δυστυχώς οι αριθμοί, αλλάζουν και ανατρέπουν τα πάντα. Σύντομα θα γίνει εμφανές πως λειτουργεί αυτό στην πράξη, όταν πια θα είναι μη αναστρέψιμο.

Έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την Ελλάδα από εθνικό σε “πολυπολιτισμικό” κράτος, και το δηλώνουν ευθαρσώς.
Η πρόφαση, ή αλλιώς, η “επιβεβλημένη αναγκαιότητα” είναι η “αναγκαστική μετανάστευση” όπως την προπαγανδίζουν, μια πρόσφατη εφεύρεση που επεκτείνεται και σε μελλοντολογία βασισμένη στις “κλιματικές αλλαγές” που μας έφερε ο Αλ Γκορ και στην νέα “ιδεολογία” για την αντιμετώπιση όλων των αιτημάτων για άσυλο με πολύ χαλαρές “ανθρωπιστικές” προϋποθέσεις. Με λίγα λόγια, όλοι σχεδόν θα δικαιούνται άσυλο αν αφεθεί να περάσει αυτή η γραμμή μέσω των ΜΚΟ και άλλων παρατρεχάμενων.
Μετά την εξήγηση της “αναγκαιότητας” της μετανάστευσης, και αφού κανείς δεν τολμά να τους αντικρούσει, με το επιστημονικό κατεστημένο πλήρως ταγμένο στο πλευρό τους, σειρά έχει η ανακάλυψη από τους απάνθρωπους πολιτικούς της έννοιας του σεβασμού της ταυτότητας του “Άλλου” και η ανάπτυξη ενοχικών συμπλεγμάτων με φθηνά αλλά δοκιμασμένα τεχνάσματα.
Ο σεβασμός της ταυτότητας του “Άλλου” εφαρμόζεται από ένα ασυνήθιστα αυστηρό Κράτος, από μία όψιμα ανθρωπιστική κυβέρνηση, που δεν την ενδιαφέρει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στους πολίτες της. Αν επιδείκνυε και την ίδια αυστηρότητα στο κλέψιμο που γίνεται από τους πολιτικούς και τους σπόνσορές τους, θα ήταν ίσως πιστευτό.
Η επιτακτικότητα με την οποία εκφράζονται στα παράθυρα και στα πάνελ “συζητήσεων” οι εκφραστές της πολυπολιτισμικότητας δεν πείθει, αλλά δεν υπάρχει ισχυρός αντίλογος. Η δικτατορία της επιστημοσύνης είναι παντοδύναμη και χτίζει αυτό το οικοδόμημα εδώ και πολλές δεκαετίες.
Η Ελλάδα, είναι η πιο ακατάλληλη χώρα στον κόσμο για ένα τέτοιου είδους πείραμα, και για πάρα πολλούς λόγους.
Εκτός από την προϊστορία της διχόνοιας μεταξύ ομοεθνών, αυτή η χώρα στην άκρη της Ευρώπης το πρώτο πράγμα που διδάσκει στον αλλοδαπό είναι η αναρχία και ο ωχαδερφισμός. Σαν αποτέλεσμα, και είναι πια φανερό, η ελληνική κοινωνία κάθε άλλο παρά σεβασμό εμπνέει στους αλλοδαπούς που άλλωστε η εξαθλίωσή τους, οικονομική και πολιτιστική δεν τους επιτρέπει την πολυτέλεια της ευγένειας και του σεβασμού του “Άλλου”, δηλαδή των Ελλήνων, ούτε και οι Έλληνες μπορούν να δεχτούν αμαχητί την άλωσή τους, την στιγμή που απαιτείται το μοίρασμα των μετρημένων εργατικών θέσεων στο “υπό χρεωκοπία” ελληνικό κράτος.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει (και συστηματικά πλέον) ούτε ίχνος πολιτικής για την μετανάστευση, αλλά ούτε και θα υπάρξει, η ψηφοθηρική αυτοματοποίηση και εγκατάσταση της φάμπρικας ελληνοποιήσεων δεν πείθει κανέναν πως έχει ανθρωπιστικά κίνητρα και από τη στιγμή που το ίδιο αυτό κράτος φέρεται απάνθρωπα και σε εμάς τους Έλληνες, φαίνεται πως οι επιδιώξεις τους είναι:
η περιθωριοποίηση του ελληνικού στοιχείου στην ίδια του την πατρίδα,
η εξαθλίωσή του και υποβίβασή του σε “τριτοκοσμικό” πληθυσμό όσον αφορά τα εργατικά δικαιώματα και την μαύρη εργασία,
η πολιτισμική του εξαθλίωση που θα αποτρέψει κάθε ελπίδα ανάκαμψης του παρακμασμένου ελληνικού πολιτισμού στο μέλλον,
και πιο σημαντικά για τους ισχυρούς, η γεωπολιτική του νεο-οθωμανισμού και της χάραξης νέων συνόρων, αφού οι νέοι πειθήνιοι και αλλοεθνείς “ιθαγενείς” δεν θα ενδιαφέρονται αν ανήκουν σε ελληνικό ή σε τουρκικό κράτος.

Αφού η λαθρομετανάστευση θα συνεχίζεται αδιάκοπτη μιας και η Ελλάδα είναι η πύλη της Ευρώπης, η διευκόλυνσή της θα είναι και παράγοντας αύξησής της.
Θα υπάρξει μια πολύ αυξημένη εισροή λαθρομεταναστών.
Όσοι εισέρχονται δεν επιστρέφουν πίσω. Τόσο απλά!
Μόνο και μόνο όσοι έχουν εισέλθει στη χώρα, είναι κιόλας υπεραρκετοί για να διασπαστεί η χώρα σε πολυεθνικά δουκάτα.
Και αυτά δεν είναι “φοβίες”, ούτε “ξενοφοβίες” ούτε “κινδυνολογίες”.
“Πολυπολιτισμός” σε μεγάλες δόσεις στην Ελλάδα θα είναι καταστροφικός. Ξεχνάμε τη Γιουγκοσλαβία μου φαίνεται.

Η ιθαγένεια ή η πολιτογράφηση θα είναι όσο εύκολη όσο η απόκτηση άδειας παραμονής αορίστου διαρκείας.
λαθρομετανάστευση >>> νομιμοποίηση >>> ιθαγένεια-πολιτογράφηση…
και ούτω καθ’ εξής.
Βιομηχανία απόκτησης ιθαγένειας (και λαδώματος), τα γνωρίζουμε ελπίζω αυτά.

Ας πάψουν επιτέλους να εμφανίζουν την λαθρομετανάστευση σαν απολύτως αναπόφευκτη.
Αν η Τουρκία είχε επιβάλλει το νόμο, ελάχιστοι λαθρομετανάστες από το 1 εκατομμύριο που έχουν έρθει στη χώρα από τα παράλιά της θα το είχαν καταφέρει.
Από τη στιγμή που υπάρχει ο τρόπος υπάρχει και η ροή. Χωρίς την σκανδαλώδη ανοχή της Τουρκίας δεν θα είχαμε 140.000 (τουλάχιστον) λαθρομετανάστες το χρόνο.
Και ας τιμωρηθούν επιτέλους οι έλληνες πολιτικοί που το επέτρεψαν και το επιτρέπουν αυτό με την μεθοδευμένη απραξία τους. Δεν τους εξέλεξε ο λαός για να παριστάνουν τους παρατηρητές.

Όλοι οι προπαγανδιστές, επιστήμονες, μέλη ΜΚΟ, πολιτικοί, δημοσιογράφοι παριστάνουν πως αγνοούν τις συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης και επιμένουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού “το νομοσχέδιο δεν αφορά τους λαθρομετανάστες”.
Και οι πολιτικοί που δεν δίνουν δεκάρα, δεν πρόκειται να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση.
Αμέσως μετά και με ασύλληπτο θράσος, συμπληρώνουν πως θα “τακτοποιηθούν” όλοι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι και σύμφωνα με τον νόμο, αν ισχύσει, σε επόμενη φάση θα ελληνοποιηθούν!
Ως πότε θα παριστάνουν ορισμένοι πως ζουν στον Καναδά ή στη Σουηδία;
Πως μπορεί η εύκολη (ευκολότερη από άλλες ανεπτυγμένες και βιομηχανικές χώρες) και “αυτόματη” απόδοση ιθαγένειας και ψήφου να μην είναι συνδεδεμένη με την λαθρομετανάστευση χωρίς τέλος, αφού αυτοί οι “κύριοι” γνωρίζουν καλύτερα από μας πως θα δοθεί άσυλο ή άδεια παραμονής στους πάντες, όσους είναι εδώ και σε όσους θα έρχονται;
Γι’ αυτό ακριβώς βιάζονται. Για να θέσουν τις βάσεις της διάλυσης της Ελλάδας πριν πάρει χαμπάρι ο ελληνικός λαός πως αυτό που βιώνει είναι μόνο η αρχή.
Το πιο ύποπτο από όλα είναι πως οι ίδιοι πολιτικοί που δεν έχουν κάνει… ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για τη λαθρομετανάστευση για είκοσι χρόνια, έρχονται τώρα βιαστικά να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Η μαύρη εργασία δεν τους ενοχλεί, η εγκληματικότητα δεν τους ανησυχεί, η Τουρκία που μας έχει στείλει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες δεν τους πειράζει, η εξαγωγή ελληνικού χρήματος με τα εμβάσματα δεν είναι θέμα, τα γκέτο είναι αγγελικά πλασμένα, οι αλλοδαπές μαφίες εμπλουτίζουν πολιτισμικά το φτωχό τοπίο της ελληνικής εγκληματικότητας, το μόνο που τους απασχολεί είναι η απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά, στους ενήλικους, σε όλους τους συγγενείς τους και στους απογόνους τους.

Απαιτείται ψυχραιμία και νηφαλιότητα από τους πολίτες, που παροτρύνονται από όλους τους βολεμένους να αποδεχτούν το νομοσχέδιο χωρίς “πολώσεις”, “λαϊκισμούς” και όλα τα συναφή που χρησιμοποιούνται για να απαξιώνουν τον πολίτη.
Όλα αυτά, από τους ίδιους ανθρώπους που δεν ενοχλήθηκαν με την “ψύχραιμη” και “δημοκρατική” έκφραση όλων εκείνων που έκαψαν την Αθήνα.
Από τους ίδιους που θεωρούσαν πως είναι απαράδεκτο κάποιος να χάνει την ψυχραιμία του και να διαμαρτύρεται και να φωνάζει μόνο και μόνο επειδή του έκαψαν και του λεηλάτησαν το μαγαζί.
Και από εκείνους που όταν κινδυνεύει η ζωή μας εξαιτίας των πολιτικών που κατήργησαν τα σύνορα αλλά και την “προστασία του πολίτη”, μας συνιστούν να μην είμαστε ρατσιστές και φασίστες.
Από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για δεκάδες θύματα, που αν τολμήσουν να παραπονεθούν κατηγορούνται πως απλά επαναλαμβάνουν την δήθεν “ακροδεξιά” προπαγάνδα των καναλιών. (Των “ακροδεξιών” καναλιών που παρουσιάζουν κάθε πέντε λεπτά “τα παιδιά” της Αφρικής για να ευφησυχάσουν τον υπνωτισμένο τηλεθεατή.)
Και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για ευαισθησίες ενώ απλά έχουν αρχίσει να μαζεύουν τις ψήφους που τους αναλογούν για να επιβιώσουν για μια τελευταία, όπως νομίζουν, τετραετία λεηλασίας.

Μήπως την χαμένη ψυχραιμία την βρήκε η τωρινή κυβέρνηση και την επιδεικνύει επιτέλους, αφού με απόλυτη ψυχραιμία μας διαλύει και μας καταποντίζει;
Μήπως ο λόγος που η εξουσία επιμένει ότι δεν μας αφορά το νομοσχέδιο και το μέλλον μας είναι η απόλυτη έλλειψη ψυχραιμίας εκ μέρους μας όταν θα συνειδητοποιήσουμε την προοπτική της απόλυτης σκλαβιάς;

Αντιρατσιστές

Υπάρχει μια αφετηρία για την νοοτροπία των περισσοτέρων αντιρατσιστών, όσων τουλάχιστον δεν είναι επαγγελματίες, και τους εύχομαι ολόψυχα να αναδειχθεί σύντομα από τον ψυχαναλυτή τους.
Οι μεγαλύτεροι ρατσιστές του κόσμου που έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα είναι οι δυτικοί και βόρειοι Ευρωπαίοι.
Οι αποικιοκράτες που διέσπασαν την Ινδία, κατέκλεψαν τον Τρίτο Κόσμο και γονάτισαν την Αφρική.
Τι σχέση έχουν οι Έλληνες με όλα αυτά και πως κατέληξαν να ακούνε αυτή την υπέρμετρη ρητορεία περί ρατσισμού και ξενοφοβίας;

Οι αντιρατσιστές ψάχνουν απεγνωσμένα τον “Άλλο” στον Αφρικανό, στον Πακιστανό, στον Αλβανό. Αυτά βέβαια, κυρίως θεωρητικά, αφού οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον αλλοδαπό, αλλά να ακυρώσουν τον Έλληνα.
Ο “Άλλος” που είναι τόσο πρόθυμοι να αποδεχτούν, για αυτούς δεν μπορεί ποτέ να είναι ο Έλληνας.
Η εμμονή τους να αποδειχτούν ανώτερα όντα επειδή τάχα αποδέχονται τον “Άλλο” είναι χαρακτηριστική.
Εκφέρουν τη γνώμη τους προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν τον Έλληνα και να του βραχυκυκλώσουν το μυαλό,
ενώ συγχρόνως προσπαθούν να τον χτυπήσουν συγκινησιακά όπως ακριβώς και οι φασίστες.
Και δεν υπάρχει τίποτα λάθος να μην θέλεις να κουβαληθεί όλη η Αφρική και η Ασία εδώ.
Αυτό δεν είναι ξενοφοβία. Είναι φόβος απόλυτα δικαιολογημένος, κάτι που δεν θέλουν να παραδεχτούν οι αντιρατσιστές αφού για εκείνους δεν υπάρχουν επιπτώσεις από την λαθρομετανάστευση.
Μισούν και απαρνούνται την ίδια τους την γενέτειρα. Θέλουν να γίνουν κάτι άλλο, αφού φρόντισαν κάποιοι “εθνικοί” μας εκπαιδευτές να τους προκαλέσουν αηδία για την ελληνικότητα, τώρα πρέπει να την αντικαταστήσουν με κάθε είδους αλλοδαπό στοιχείο μέχρι να γίνει αγνώριστη. Αυτή είναι η καλά κρυμμένη επιθυμία τους.
Βρήκανε κάτι για να τρελάνουν τον Έλληνα. Για να τον εκνευρίσουν και να τον χλευάσουν. Να τον εκβιάσουν και να τον αναγκάσουν να χάσει τα πάντα για να μπορέσουν τελικά να θριαμβολογήσουν με την κατάντια του.
Αδυνατούν να καταλάβουν την παθογένεια του αντιρατσισμού τους.
Η αντιπάθεια που αισθάνονται για κάθε τι ελληνικό, για τον ίδιο τους τον εαυτό, βρίσκει διέξοδο στην απρόσμενη αγάπη που δείχνουν για τους αλλοδαπούς.
Είναι πράξη εκδικητική και υποκριτική.
Οι αλλοδαποί, στο αρρωστημένο μυαλό των αντιρατσιστών, είναι οι σύμμαχοί τους στο μίσος τους για την Ελλάδα.

Η επιβολή του δίκαιου του “δυστυχισμένου” που διέσχισε χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθει να το βρει στην Ελλάδα, είναι η τέλεια συμπονετική ιστορία μπρος στην οποία δεν μπορείς να αρνηθείς τίποτα.
Να ένας νεωτερισμός που δεν είχε προκύψει μέχρι τώρα στα αρρωστημένα μυαλά των ισχυρών της γης. Να εκβιάσουν τους λαούς της Ευρώπης να περιθάλψουν τους φτωχούς όλης της γης, και να αναιρείται κάθε δίκαιο του Ευρωπαίου πολίτη, θυσιάζοντας κάθε πολιτικό και κοινωνικό δικαίωμα, κάθε έννοια ασφάλειας, αυτοδιάθεσης, ταυτότητας, δημοκρατίας, κράτους, εργασιακών δικαιωμάτων, πολιτισμού. Επειδή δεν μπορείς να πεις όχι στον ένα, δεν μπορείς να πεις όχι σε τέσσερα εκατομμύρια. Απόλυτος παραλογισμός.

Διαπιστώνω ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σχεδόν ανεπιθύμητοι στο ελληνικό κράτος που εισάγει τους μουσουλμάνους με περίσσια αφοσίωση και αυταπάρνηση ενώ δεν έχει φροντίσει ακόμη για να πάρουν την ιθαγένεια 100.000 Βορειοηπειρώτες.
Όπως ανεπιθύμητοι είναι και από έναν σημαντικό αριθμό Ελλήνων εν Ελλάδι που συμπεριφέρνονται στους Έλληνες μετανάστες σαν ξένο σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς ωρύονται για τα “δικαιώματα” των μουσουλμάνων.
Αν έψαχνε λοιπόν κάποιος τον ορισμό του ανθελληνικού κράτους, συνοψίζεται σε αυτήν ακριβώς την “διεθνιστική” και “ανθρωπιστική” “ιδεολογία” που έχει εμποτίσει και τους πιο πομπώδεις και αυτοθαυμαζόμενους για την εξυπνάδα τους Νεοέλληνες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: