Home

Το μέλλον της Ελλάδας των χιλιάδων Εφιαλτών

August 26, 2010

Ένα παράδειγμα ασιατικού πολιτισμού που θα επιβληθεί στην άμοιρη αυτή χώρα, χωρίς να ξεχνάμε και το “πολιτισμό” των γειτονικών κρατών που μας επιβάλλεται ραγδαία. Αυτά τα βλέμματα γεμάτα μίσος που δέχεται συχνά πυκνά ο απλός πολίτης που αναγκάζεται να κυκλοφορεί με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι πολλά υποσχόμενα. Σκέψου δηλαδή τι θα γίνεται σε δέκα χρόνια.
Ο εισαγόμενος μελλοντικός πληθυσμός της χώρας συνωστίζεται σε κάθε είδους μικρή ή μεσαία επιχείρηση πρόθυμος και έτοιμος να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργηθεί από την μαζική θανάτωση των χαμηλοσυνταξιούχων. Η φθηνή και ανασφάλιστη αλλοδαπή εργασία καλά κρατεί. Η μόνη αγωνία των Ραγκούσηδων ήταν η χορήγηση ιθαγένειας.
Τις συνθήκες που δημιουργούνται, συνθήκες κυριολεκτικά πια τριτοκοσμικές στην εργασία, στην υγεία, στην εκπαίδευση δεν τις βλέπουν οι Ραγκούσηδες.
Συνθήκες κομμένες και ραμμένες για τους λαθρομετανάστες, στις οποίες δεν θα μπορέσει ποτέ να συνηθίσει ο Έλληνας. Τα παιδιά μας όλα θα τα στείλουμε έξω και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Ποιοί πληθυσμοί θα κληρονομήσουν αυτή την μπανανία που τόσα χρόνια κατασκεύαζαν οι αμέτρητοι Εφιάλτες του ελληνικού χώρου; Η “Νέα Ελλάδα” έχει ανάγκη τους Έλληνες; Σαφέστατα και όχι. Από φθηνούς εργάτες έχει ανάγκη. Που είναι η στοιχειώδης ηθική; Ποια;
Η ανάγκη των κοντόφθαλμων εργοδοτών και των κουτοπόνηρων ιδιοκτητών κατοικιών για το όλο και μεγαλύτερο κέρδος τροφοδοτεί αδιάκοπα την εισβολή και την επικράτηση των αλλοδαπών. Το κέρδος και ο ατομικισμός επέτρεψαν να διαλυθεί η Ελλάδα. Υπήρχε μια αμοιβαία συμφωνία εφήμερης καλοπέρασης και γρήγορης αυτοκαταστροφής.
Και καλά οι Ραγκούσηδες, οι Παπακωνσταντίνου και οι Τζέφρηδες, αφού τελειώσουν το έργο τους και αφού γεμίσουν ευεξία από τα ελληνικά νησιά, θα τα μαζέψουν και αφού περάσουν από τις Ελβετίες τους να εισπράξουν για τους κόπους τους, μετά θα ξεχυθούν στα Λονδίνα και στις Νέες Υόρκες για τα ψώνια τους και για να απολαμβάνουν κουλ πολυπολιτισμικό σούσι παρέα με τον Λαζόπουλο.
Αν δηλαδή τελικά αισθανθούν πως αυτό το ειδυλλιακό τοπίο που τόσο επιμελώς δημιούργησαν δεν τους αρέσει και τόσο, ούτε σε εκείνους ούτε και στα παιδιά τους, ε δεν θα κάτσουν και με το ζόρι στη Ευραβία.
Όταν υπάρχει το άφθονο χρήμα, υπάρχουν και άπειρες επιλογές.
Ευεξία στο Αιγαίο, για κάποια καλοκαίρια μόνο, και με γιωτ, από μακριά.
Και όλοι εκείνοι οι αμέτρητοι κουτοπόνηροι μικροί, μεσαίοι και λοιποί Εφιάλτες που ωφελούνται από τους αλλοδαπούς και τους βρίσκουν όλους καλούς και αγαθούς και τους έχουν μαζέψει όλους εδώ;
Εκείνοι, που δεν θα μπορέσουν όλοι να φύγουν, θα είναι άξιοι της τύχης τους.
Εμείς οι υπόλοιποι, οι εξαιρέσεις ίσως, που ούτε ωφελούμαστε, ούτε και να προστατευτούμε μπορούμε, εμείς τι φταίμε;
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s