Home

Τα δύο “άκρα” και η διαιώνιση της σκλαβιάς

August 20, 2012


Οι Πακιστανοί ευχαριστούν το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (ANTI-FASCIST RALLY, ATHENS) 8.6.2012_19:35- YouTube

 

Σχετικά με τα βίντεο από το “αντιρατσιστικό” συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου 2012, όπου ο πρόεδρος των Πακιστανών απείλησε (τους χρυσαυγίτες;) με πόλεμο.

 

Οι έλληνες “αντιρατσιστές”, είναι πολύ συμπονετικοί μόνο προς τους λαθρομετανάστες, και εθελοτυφλούν για τους αμέτρητους “φασίστες” παππούδες και γιαγιάδες που έχουν κατακρεουργηθεί για 5 ευρώ στο όνομα του αγίου “διεθνισμού” τους.
Αυτούς τους “έλληνες” “αντιρατσιστές” λοιπόν, θα τους χρησιμοποιήσουν μέχρι να μπορέσουν να επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο σε όλη την Αθήνα. Μετά θα τους πετάξουν σαν λεμονόκουπες και θα τους ξαποστείλουν στην Αυστραλία για να μπορούν οι ίδιοι να εργάζονται ανενόχλητοι με μισθούς Βουλγαρίας.

Για τους αριστεριστές, όλοι οι μη αριστεροί Έλληνες είναι “φασίστες”. Αν κάποιος Έλληνας “φασίστας” βιαστεί ή ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου για πέντε ευρώ, σφυρίζουν αδιάφορα. Αδυνατούν να κάνουν έστω και την ελάχιστη δήλωση συμπαράστασης. Αδυνατούν να δείξουν ακόμα και τον στοιχειώδη ανθρωπισμό, έστω και υποκριτικά. Δεν μπορεί να είναι ανθρωπιστές λοιπόν. Μισάνθρωποι είναι.
Για να μπορέσει όμως να προχωρήσει ο εποικισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και… “το δίκιο του αλλοδαπού εργάτη”, σε μια χώρα με 30% ανεργία, εκεί να δείτε πως ρέει το χρήμα από τις ΜΚΟ. Εκεί να δείτε πόσο άμεσα ευαισθητοποιούνται, κινητοποιούνται και… οδηγούν τους έποικους σε εξέγερση.

Αν δεν υπήρχε η Χ.Α. ή όποιος τελικά τους κάνει “επίθεση”, θα είχαν εφεύρει μια Χ.Α. για να μπορούν να εμφανίζονται σαν μάρτυρες και θύματα “ναζισμού¨. Με την μαγική λέξη “ναζισμός”, όλες οι παρανομίες τους ξεχνιούνται.
Με την μαγική λέξη “ναζισμός” θα νομιμοποιούνται όλοι.
Αυτή τη δουλίτσα της μαζικής νομιμοποίησης όλων ανεξαιρέτως, θα την κάνει η επόμενη κυβέρνηση. Έτσι θα προχωρήσει και η “ανάπτυξη” της Τρόικας με σούπερ φθηνά μεροκάματα.

Δεν χρειάζεται να κάνουν πόλεμο με τους “ναζιστές”. Έχουν πλάτες αυτοί.
Ή θα κάτσουμε ήσυχα μπροστά στον ιερό εποικισμό ή θα έρθει το ΝΑΤΟ να μας ισοπεδώσει.
Όταν “πατήθηκε” το Κοράνι, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν εκεί σε κλάσματα δευτερολέπτου και μοίρασε τα πλακάτ για την “διαδήλωση διαμαρτυρίας”. Η οποία “διαμαρτυρία” βέβαια παραλίγο να εξελιχθεί σε “ιερό πόλεμο”.
Οι τύποι αυτοί χρόνια τώρα προετοιμάζουν το έδαφος για μια ακόμη πορτοκαλί “επανάσταση”. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι ήρθαν εδώ με τις ευλογίες του 4ου Ράιχ και των ΗΠΑ.
Εκτός της φθηνής και μαύρης εργασίας που υπεραφθονεί στην μπανανία, υπάρχει κι άλλη μια χρησιμότητα.
Αν ξεκινήσει μια αληθινή εξέγερση από τον ελληνικό λαό, θα μπορούν μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ να την χαρακτηρίσουν σαν “ναζιστική”, “φασιστική” ή “φυλετική” συμπλοκή και να την καταστείλουν με χιλιάδες αντιρατσιστικούς πυραύλους, στο όνομα του ανθρωπισμού.
Για να μπορέσουν μετά ανενόχλητοι να κατασπαράξουν τον πλούτο της Ελλάδας. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα μιας πολυπολιτισμικής χώρας. Διαίρει και βασίλευε.

Ξέχασαν να ευχαριστήσουν και όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες πολιτικούς που τόσα χρόνια προστάτεψαν τη ντόπια μαφία των δουλεμπόρων. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσαν ποτέ να φέρουν τόσους πολλούς έποικους σε μια τόσο μικρή χώρα. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσαν ποτέ οι έποικοι να επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο στην πλατεία Ομονοίας.
Να ευχαριστήσουν και τους χιλιάδες Έλληνες απατεώνες που τους προσλαμβάνουν ή τους νοικιάζουν δωμάτια για να θησαυρίζουν εκείνοι σε βάρος όλων εμάς που πρέπει να υποστούμε τα εγκληματικά στοιχεία και τον σκοταδισμό τους.
Δουλέμποροι ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Ο πόλος του “αντιρατσισμού” δεν μπορεί πια να ξεγελάσει κανέναν. Εξυπηρετεί τον ραγδαίο εποικισμό και εξισλαμισμό της Ελλάδας και την διάσπαση του κοινωνικού ιστού της. Εξυπηρετεί την γιγάντωση του κυκλώματος του δουλεμπορίου με τα τεράστια κέρδη που αυτό αποφέρει.
Αφού πρώτα συμπληρώθηκαν οι βασικοί αριθμοί παράνομων μεταναστών που είχαν απαιτηθεί από πολύ ψηλά, γύρω στο 2008-2009 άρχισε η εντατικότερη νομιμοποίησή τους και η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας. Αμέσως μετά, ξεκίνησε το θέατρο σκιών της “κρίσης χρέους”. Ο σκοπός ύπαρξης τόσων πολλών λαθρομεταναστών ήταν εξαρχής η τελειωτική εξαθλίωση των ελλήνων εργατών, την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή τώρα, όπου θα επιβληθούν οι μισθοί Βουλγαρίας. Οι έλληνας εργάτες (και άλλοι εργαζόμενοι), δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανταγωνιστούν ή να επιβιώσουν με τα ασιατικά ή βαλκανικά μεροκάματα που θα επιβληθούν μέσα από τα ατελείωτα μνημόνια της νέας ευρωπαϊκής τάξης, όπως έχει γραφτεί επανειλημμένα από αυτό το μπλογκ. Όλες αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν άμεσα από τους υπάρχοντες λαθρομετανάστες αλλά και από εξειδικευμένους Βαλκάνιους που θα μπορούν να εισέρχονται ταχύτατα την ίδια στιγμή που οι Έλληνες θα μεταναστεύουν σε άλλες χώρες. Αντί να φτιάχνουν εργοστάσια στην Ασία ή σε άλλες βαλκανικές χώρες, έφεραν εδώ τους Ασιάτες και διώχνουν τους Έλληνες. Έτσι θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα, “ανάπτυξη” και θα σωθεί η “Ελλάδα”. Ναι, οι κυβερνώντες είναι οι βασικοί υπεύθυνοι, αλλά τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την βοήθεια των “αντιρατσιστών”. Επειδή απλούστατα, χωρίς το χρυσοπληρωμένο αυτό φόβητρο του συστήματος, η συζήτηση του μεταναστευτικού θα είχε ανοίξει εδώ και δέκα χρόνια.

Ο πόλος των Χρυσαυγιτών εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό του λαού και τον εκφασισμό του για να μπορέσει να εδραιωθεί ένα κλίμα πρόσφορο για την μελλοντική και αναπόφευκτη καταστολή του λαού την στιγμή που θα κατασπαράζουν τον πλούτο του. Η άλλη χρησιμότητα, εξίσου σημαντική είναι η διατήρηση και “δικαίωση” της γνωστής επιχειρηματολογίας των “αντιρατσιστών” όπου η δράση μερικών δεκάδων ακραίων θα συνεχίσει να επιδεικνύεται σαν η απόλυτη απόδειξη του “ρατσισμού” όλων των Ελλήνων όπως άλλωστε έχει γίνει συστηματικά για τόσα χρόνια τώρα, έτσι ώστε κανείς να μην έχει καταφέρει να αρθρώσει την αντίθεσή του στην ελεύθερη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων εποίκων ετησίως.
Το δήθεν ακραίο αντιμεταναστευτικό μαντρί του ΛΑΟΣ αντικαταστάθηκε από ένα πιο ακραίο μαντρί που όμως κάνει την δουλειά που έκανε το ΛΑΟΣ. Την παγίδευση του πατριωτισμού σε ένα σχήμα του συστήματος.
Όπως αντίστοιχα και τα αριστερά κόμματα, παγιδεύουν τα λαϊκά κινήματα σε κομματικά σχήματα του συστήματος και συνεχίζουν να υποδύονται τους σωτήρες, αλλά όχι τώρα, μετά θάνατον.
Οι Έλληνες δεν είναι τόσο “ρατσιστές” όσο θα τους προτιμούσαν να είναι οι “αριστεριστές” που συστηματικά φανατίζουν τους προστατευόμενους ισλαμιστές τους. Ενώ οι Έλληνες έχουν χάσει χιλιάδες δικούς τους, θύματα παράλογης φανατισμένης βίας από κάθε λογής αλλοδαπούς, δεν έκαναν ποτέ ένα μαζικό συλλαλητήριο για αυτά τα θύματα, ούτε κήρυξαν ποτέ κανέναν πόλεμο.
Αντιθέτως, ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων είναι ακήρυχτος εδώ και πολλά χρόνια. Οι αντιρατσιστές εξασφαλίζουν την αθρόα είσοδο και εξαγνίζουν κάθε έγκλημα, οι ιθύνοντες αποφυλακίζουν, και οι λαθρομετανάστες… “ψάχνουν για μια καλύτερη ζωή”.
Οι Έλληνες έχουν τόσα χρόνια υπομείνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες και μόνο όταν έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο και αφού πια φάνηκε αποδεδειγμένα ότι κανένας πολιτικός δεν πρόκειται ποτέ να κάνει ούτε το παραμικρό για να σταματήσει την λαθρομετανάστευση, τότε και μόνο τότε, και σε συνδυασμό με την ψήφο αποδοκιμασίας προς τα μνημονιακά κόμματα, στράφηκαν και έπεσαν στην παγίδα της Χρυσής Αυγής.
Και οι δύο πόλοι του συστήματος εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο. Να μην υπάρξουν ανεξάρτητα και ελεύθερα λαϊκά πατριωτικά κινήματα ενάντια στα μνημόνια αλλά και στον εποικισμό της χώρας. Αν και όταν αυτά αρχίζουν να σχηματίζονται, και οι δύο παρακρατικές άκρες του συστήματος θα αναλάβουν τους ρόλους τους. Θα αναλάβουν να αιματοκυλήσουν τη χώρα με πρόσχημα τους παράνομους μετανάστες, έτσι ώστε να παραμείνει το καθεστώς των δωσίλογων στην εξουσία. Και φυσικά, να μπορέσουν και οι έποικοι να ευημερήσουν και να πολλαπλασιαστούν στη χώρα από την οποία απαιτούν “ένα καλύτερο μέλλον”.
(20-08-2012)
Υ

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: