Home

Το σάουντρακ της τριτοκοσμικής πολυεθνικής Ελλάδας

September 17, 2012


Μια ακόμα προσφορά του κράτους που υπηρετεί τους νταβατζήδες και τους τραπεζίτες. Μια ακόμα προσφορά του κράτους που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός της δημόσιας ΕΡΤ που κηρύττει τον αντιρατσισμό και προωθεί την πολυπολιτισμική μετάλλαξη της Ελλάδας και τo “νέo μοντέλo κοινωνίας“.
Ο σταθμός της ΕΡΤ “KOSMOS 93.6” είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην “world music”.
Αγαπούμε τις μουσικές του κόσμου, αλλά αν διαβάσει κανείς το παρακάτω προφίλ του σταθμού θα καταλάβει τον πραγματικό λόγο ύπαρξης ενός δημόσιου σταθμού αφιερωμένου μόνο σ’ αυτή την μουσική. Πολύ περισσότερο, όταν η μουσική απ’ όλο τον κόσμο συνοδεύεται από αδιάκοπα αντιρατσιστικά και ψευτοεπαναστατικά τσιτάτα του κάθε Πασοκοσυριζάτου κρατικοδίαιτου βολεμένου. Και μάλιστα όταν πληρώνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού από λογαριασμούς-φωτιά της ΔΕΗ. Και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης. όπου επειδή “δεν υπήρχαν χρήματα” χάθηκαν δύο τηλεοπτικές συχνότητες που πρόβαλαν ελληνικά προγράμματα. Οι δύο τηλεοπτικές συχνότητες εγκαταλείφθηκαν “λόγω περικοπών” και τώρα εκπέμπουν προγράμματα του BBC και της Deutsche Welle. Υπήρξε ακόμα και συζήτηση για να κλείσει η ΕΤ3. Άρα οι περικοπές γίνονται στα ελληνικά προγράμματα. Το κράτος όμως έχει πόρους για να καταπολεμά τον “ρατσισμό” (των Ελλήνων) με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον και με οποιοδήποτε κόστος.
Ποιο είναι το “νέο μοντέλο κοινωνίας” που πρεσβεύει ο σταθμός;
“Να πέσουν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των μελών της”. Με άλλα λόγια, να καταπολεμηθεί κάθε αντίσταση στην μαζική λαθρομετανάστευση. Να θριαμβεύσει η παγκοσμιοποίηση των νεοφιλελεύθερων αφού πακεταριστεί σαν διεθνισμός και “συνύπαρξη των ανθρώπων και των λαών”.
Επειδή λοιπόν αλλάζουν ραγδαία οι εθνικότητες των “κατοίκων” του χώρου που ονομάζεται Ελλάδα.
Επειδή η είσοδος στον χώρο ήταν και είναι ελεύθερη με διαταγές εκ των άνωθεν.
Επειδή οι εθνικότητες των νέων κατοίκων είναι κυρίως αφροασιατικές και δεν έχουν καμία αντίρρηση να τους πίνουν το αίμα οι ντόπιοι και πολυεθνικοί νταβατζήδες του χώρου που λέγεται “Ελλάδα”.
Επειδή εγκαταλείπουν τον πολιτικά ορθό χώρο της Ελλάδας και μεταναστεύουν μαζικά οι γκρινιάρηδες Έλληνες με τις παράλογες απαιτήσεις τους.
Επειδή ένας πολυεθνικός και τριτοκοσμικός χώρος που θα αποτελείται κυρίως από “κατοίκους” που αμείβονται με μισθούς Ασίας, χρειάζεται και το κατάλληλο σάουντρακ.
Εμπρός λοιπόν στη “νέα χιλιετία” της βαρβαρότητας του νέου μεσαίωνα! Εμπρός στα “νέο μοντέλο κοινωνίας” της πολιτικά ορθής επιβολής του δουλεμπορίου.

 

 

Δείγμα πολιτικής προπαγάνδας (17-09-12):

Δεν μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι την άκρα αριστερά με την άκρα δεξιά.

Δείγμα πολυπολιτισμικής ψευτοαριστερής προπαγάνδας (17-09-12):

Να προσέξουμε να μη θίξουμε τους μουσουλμάνους που είναι στην Ελλάδα, να προσέχουμε να μην προσβάλλουμε τα θρησκευτικά τους σύμβολα. Εξάλλου, το πρόβλημα δεν είναι οι εθνικότητες και οι θρησκείες, αλλά οι εργοδότες που μας πίνουν το αίμα.

Το ΠΡΟΦΙΛ του σταθμού (http://www.ert.gr/kosmos936/index.php/profile.html):

Βασικός πυρήνας αλλά και αφετηρία είναι η μουσική που τα τελευταία 15 χρόνια χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως world music. Μια μουσική που ενσωματώνει παραδοσιακά στοιχεία και τα συνδυάζει με όλα τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα, από τη ροκ μέχρι το hip hop, παράγοντας μία νέα μουσική αντίληψη που αυξάνει ολοένα την επίδρασή της στο σύνολο της μουσικής βιομηχανίας, από την Κούβα ως την Ινδία και από την Ελλάδα ως τις ΗΠΑ.

Ξεκινώντας από τον εγγύτερο σε μας ήχο, από τη λεκάνη της Μεσογείου, η μουσική διαδρομή καλύπτει τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή και φτάνει ως την απω Ανατολή, χωρίς φυσικά να αγνοεί τη σημερινή πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά και τον γνώριμο ποπ/ροκ ήχο, όπως επίσης και το τι συμβαίνει στην ελληνική μουσική.

Έμφαση δίνεται στην επικαιρότητα, σε αυτό που συμβαίνει σήμερα τόσο στη μουσική (νέες παραγωγές, νέες τάσεις) όσο και στην κοινωνία. Η άποψη του σταθμού είναι ότι στηρίζουμε τη συνύπαρξη των ανθρώπων και των λαών, τη συνεννόηση και την ανταλλαγή αντιλήψεων και στάσεων ζωής που παραπέμπουν σε ένα νέο μοντέλο κοινωνίας, χωρίς αποκλεισμούς, ρατσισμό, διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των μελών της. Το KOSMOS 93.6 αναδεικνύει τη σημασία της παράδοσης, αντανακλά την παγκόσμια μουσική του σήμερα και ανακαλύπτει τις τάσεις του μέλλοντος. Η μουσική του είναι το σάουντρακ της νέας χιλιετίας.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: